![]() |
|
Jakou vzít arivuDobrý denMám recíver Golden Media UNI-BOX 2 ten budu dávat rodičum. Chci si koupit nějakou Arivu s kerou ariv máte dobře zkušenosti me požadavky aby nahrávala z tv programu ne nezakódovaně a pokud je nějaká na dvě karty tak tim lepe. Tak pokud někdo má s nějakou dobře zkušnosti budu rád za doporučení předem děkuji. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
na kafejakoukoliv R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Jakou vzít arivune fakt myslím to vážně pokud jí někdo nemusí tak prosím nepiště žádne komenty děkuji. |
DjTommy
![]() |
|
promiňmyslel jsem,že si děláš srandičky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jakou vzít arivuNe nedělám tak drahý recíver např Dreambox si dovolit nemohu. |
DjTommy
![]() |
|
to chápu,ale to nejlevnější bývá nejdražší,já tuto neblahou zkušenost nemám R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jakou vzít arivuNa Aukru jich je i HD, za hubičku, jen OK koupit. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Ariva 252ujde. HD programy jsou zobrazeny dobře, SD jsou spíše průměrné. Nicméně HD stanic je dnes již dost. Je to Combo, umí pozemní televizi. Oblíbené programy lze dát do jednoho balíku bez ohledu na způsob příjmu (pozemní, satelitní). Umí Blind Scan, není třeba znát tabulky stanic a jejich parametrů.Ovládač je slabší a je vhodné si pořídit jinou verzi ovládače. Dá se to. Nahrává celkem spolehlivě. Umí DVB-T2, ta ale u nás kromě Prahy není, Rakousko jem nezkoušel. Stanice jsou ve sloupcích podle družic. Pro přechod na jinou družici se použije tlačítko Vpravo, Vlevo, oblíbená skupina se chová v seznamu jako družice. Umí řadu věcí, které jsou za hranicí legálního příjmu. Poměr cena-výkon je solidní, patří do skupiny levnějších přijímačů. ICE karta funguje ve čtečce. Má i slot pro modul. SD nahrávky se běžně dají prohlídnout v PC. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Jakou vzít arivusamorost děkuji za stručnou recenzi taky přemejšlím nad níJinak koukal jsem se ted na aukru a moc tich dreamboxu tam není a hlavně sou už z druhé ruky chci nepoužití že to je clon aš tak nevadí pokud byto byl nějaký dobrý clon. |
DjTommy
![]() |
|
RE: Jakou vzít arivuKlidně i amiko mini combo HD ještě litr ušetříš. ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Jakou vzít arivu102e v pohodke vsetko ide |
pumparik
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Jakou vzít arivuPreco nie nejakeho sparka? Aj to je drahe? A oproti arive, no neviem.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Jakou vzít Arivu?Hezký den všem.Dj Tommy:Jakou koliv,podle toho co od ní očekáváte.Kamarád v životě už něco Ariv namontoval.Sám si nedávno do důchodu koupil A 252 Combo,aby měl vše v jednom.Ta umí již všechno.Já jsem si koupil A 152 také Combo a jsem spokojený.Mám 53 stanic v DVB-T a tak poslouchám na satelitu jen programy FTA.Vše mám v jednom a nic nenahrávám.Jako důchodci mě to stačí.Tedy Arivu určitě ano.J.Z. Televizor 4K Finlux 43-FUB-8061.DVB-T/T2.Všechny muxy CZ Kojál,Brno Hády a Brno Barvičova.4 muxy SK Velká Javorina.3 programy ORF Vídeň.SAT FTA 13-19,2-23,5-28,2 st.E.Parabola Emme Esse FE 80cm.DVB-T/T2 anténa 2x velké husté plzeňské síto s příd.prvky.
|
zavřel
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
DjTommyAhoj,predal by som Ti veľmi lacno Arivu 250HD Combo.Je to to isté ako písal samorost,ale Nnemá DVB-T2,ale iba DVB-T.Je ako nová,skoro nepoužitá.Za cca 1200 Ti ju predám.Bývam v Litomyšli ČR takže pohoda.Ak si aktivuješ PM súkromné správy bolo by to OK.Dohodli by sme sa ak máš záujem.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 720 |
![]() |
|
arivamam ariva 252combo a je ok!dvb-t2 tuner |
tchiga
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: Jakou vzít arivuJá by si radši golden nechal ,mám snima lepší zkušenosti.Je to jen můj názor...uni box u2 by měl mít tuner t2 přece... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 635 |
![]() |
|
RE: Jakou vzít arivuVetsi skvost nez ariva jsem nevidel.Pokavad chces satelit na lepsi urovni, ktery se vecne neseka, chodi v nem perfektne karta, treba pod oscamem a ma pekny obraz -(pokavad mas lepsi TV), kup si dreambox. |
406
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
406...píše,že nemá prachy na méďoura,tráboš taky jede R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |