![]() |
|
Tenis zadarmo na SuperTenisHDDnes jsem se díval na Berdycha s Ginepri na HotBirdu je to fantastická podívana a zadarmo. Ti Italové, jak to dělají, že to je zadarmo a v perfektním HD rozlišení. Stačí mít družici Hot Bird na příjmu. |
hofman
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 22 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Tenis zadarmo na SuperTenisHDHlavní je,že všechno funguje jak má. ;) R^pierrepetr kdybych věděl co je to za plech tak bych Ti to napsal (no name) ;) R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
slapetmě vůbec nejde o to, jaký máš plech,jen zbytečná informace tazateli R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Tenis zadarmo na SuperTenisHDVšak tazatel se ptal na jak velkou parabolu se to chytá ten plech byl navíc, ale ne zbytečná informace. ;) R^ |
slapet
![]() |
|
slapettak pokud máš pravdu,jistě mě odpovíš,jaký je rozdíl mezi laminátovou,FE,nebo AL,co se týká zisku,ostatní vlastnosti jsou tady nepodstatné,děkuji za info R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Tenis zadarmo na SuperTenisHDOdpovím Ti tak jak by jsi asi nečekal, nevím jakej rozdíl zisku je v těch parabolách, ale jen jsem odpověděl tazateli, že na obyč.plechovou 80tku parabolu to jede nic víc nic míň.Jsem jen sat. uživatel ne ten co se tím živí a dělá to každý den. ;) R^ |
slapet
![]() |
|
slapetv pohodě,když nejde o život,tak jde jen o ho..o R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Tenis zadarmo na SuperTenisHDTak jak píšeš. ;) R^ |
slapet
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |