![]() |
|
Reklamace TV LG 55LA790VCo si o tom myslíte? TV po cca 6 měsících viditelně podsvěcuje levou dolní část, je to dost rušivé při úzkém formátu. Nějaká rada k úspěšné reklamaci?http://lgzmetky.webnode.cz/ VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
RE: Reklamace TV LG 55LA790VA je snad někde zákazník upozorněn na vadný body? Nebo na to, že zvuk z těch plastovejch repráčků bude chrchlat? Nebo na pozorovací úhly? Není. Takže máš jedinou možnost, a tou je soud. Ale to je imho ztráta času a peněz, takže se holt smířit s tím, že tenhle kup nebyl nejšťastnější.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
připadá mi to jako ve školceBuďto se musí vodit za ručičku protože neví co chce, třeba je nesvéprávný.A hlavně se mu nelíbí že mu nikdo neporadí. A co takhle aby to nějaký tvůj zmocněnec řešil za tebe když nevíš kudy kam a co dělat? co takhle čoika-tv nova,čt/černé ovce/ Ty nevlastníš vlastní rozum, co máš dělat?Pak je rady těžká. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
PoldaSto bych neřešil,pokud se v záruční době vyskytne vada,nebo změna vlastností je to důvod k reklamaci"A je snad někde zákazník upozorněn na vadný body? Nebo na to, že zvuk z těch plastovejch repráčků bude chrchlat? Nebo na pozorovací úhly?" vadný body jistě nebyly v době koupě,tedy vada,zvuk a pozorovací úhly jsou stejné ,jako v době koupě,tedy špatná vlastnost se kterou se zákazník seznámil ihned v prodejně,nebo během pár dnů doma a má smůlu,pokud to koupí přes net,má 14 dní na vrácení R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Reklamace TV LG 55LA790VMizerný pozorovací úhly a ten clouding, to muselo bejt už v době nákupu, protože je to vlastnost LCD s LED podsvícením. Řešit něco po půl roce provozu už je fakt mimo.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
no potomjestli to bylo v době koupě,tak má smůlu a všimnout si toho po půl roce,je jeho problém,asi slepec,pak by mu reklamace ,i kdyby ji uznali a vyměnili panel byla k ničemuflukes-pokud je to tak,koupils krám a je to jako,po půl roce nadávat,že trabant kouří R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Reklamace TV LG 55LA790VLG televizi mám taky, značka neznačka, důležitá je použitá technologie LED. Odsuzovat samotnou LED technologii globálně není úplně správné. Jen si to výrobci (všichni) u levnějších modelů zjednodušují použitím LED technologie zvané EDGE (rozmístění diod pouze po obvodu a zbytek světlovody). Já u své LG mám typ podsvětlení Direct LED (rozmístění diod v celé ploše, lepší dosažení černé v tmavých místech), ale to už jsem tento typ podsvětlení vyhledával ještě před koupí televize, protože jsem o tomto problému věděl a chtěl se mu vyhnout. |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
přesně tak"Odsuzovat samotnou LED technologii globálně není úplně správné"každé zboží si najde kupce R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Reklamace TV LG 55LA790VZde je také LED EDGE a rzhodně to vypadá lépe.http://stratos1.rajce.idnes.cz/LG VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
![]() |
|
RE: Reklamace TV LG 55LA790VPokial nie je vadny kus a clovek nema podsvietenie a jas vytiahnuty na skoro maximum je ten clouding nepozorovatelny.Edge led to rozhodne nerobi automaticky len preto lebo je po obvode, tam uz musi byt nieco z toho co som pisal.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Reklamace TV LG 55LA790VMam to nastavene na 50% a pozorovatelne to je znacne a jak rikam rusi to pri sledovani filmu s pruhem dole a nahore.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
![]() |
|
flukesNo kolego,těď jsi to rozsekl. To nemusí být TV, ale signálem ze studia a ne vždy, už jsem to taky někde viděl. Vysledovat: A) z TV tuneru, B) ze SATU, C) exter DVB-T STB., D)z DVD. Připojení HDMI, scart, ... . Potom zvětit obraz 2x - 8x ZOOM. A poznáš, TV za 38.000,- Kč., něco musí umět. Bacha na trapas v servisu. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CESiona je okurková sezona-musí se o něčem psát i když je vidno že v tom má hokej a neví co chce.ve finále z něj vypadne něco čemu se budeme divit a možná že už to začalo. a ve druhém finále tv nic není a tazatel si něco zamanul že je to špatný, už se v tom motá a má v tom hokej. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
ale každopádněnás pobaví a o to tady jde R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrdocela škodolibé od tebe. Nechápu ...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
jamess96škodolibé ne,ale já na rozdíl od tebe na toto téma diskutuji,to pod čarou hovoří,tak se polepši kamaráde R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrty nejsi diskutér,ale věšný SPAMer a také si proto neustále na Black listu. A tvůj kamarád naštěstí nejsu a neříkej mi tak,bo takové vemena škodolibé nesnáším a v partě nemáme..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
flukesTak jak ? Je to, že na levo dole tak do 1/3 panelu bílí tenký proužek, co se postupně ke středu zužuje ? Jak to testuješ - napiš. R^ |
CES
![]() |
|
@CESTen dotyčný to ale ukazuje na obrazovce, kde je to buď bes signálu nebo modulu, co jsem viděl v odkaze, pak tam běhá něco jako spořič s logem LG a jinak černý podklad, takže jsou vyloučeny body A,B,C,D. Evidentně u toho panelu jsou špatně odstíněné diody při kraji, hlavně v tom dolním levém rohu. |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
jamess96teď jsi mi to tedy nandal,konečně mě to někdo řekl od plic,děkuji za tvá upřímná slova nekamaráde vemeno,polepši se nespamére R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Reklamace TV LG 55LA790Vtak koukám jako blázen,jamess96 v tomto vlákně tedy opravdu k tématu ,pouze spamuje a ještě plive na jiného,zalez do nory,stará vydro |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
@marakesh:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:...a ty si vylezl z které díry? Ksyž nechceš poradit stejně ,jako nick pierreptr,tak opět zalez a bude klid. ;P ;P _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
takže pánovéPokud máte něco k danému tématu tak diskutujte a přestaňte se zde laskavě napadat OK?Vemte to laskavě na vědomí. Jinak to zavřeme a bude následovat odměna. OK? O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
pecouI to, chce to vidět na místě. R^ |
CES
![]() |
|
RE: Reklamace TV LG 55LA790Vno já čtu,že pierrepetr několikrát slušně poradil,ale ty je spamuješ a používáš ke své vysoké inteligenci neadekvátně sprostá slova,navíc z tebe tady vypadlo pouze několik,tedy dvě reakce" 1.jako sorry,ale od LG bych si nevzal ani mikrovlnku,natož tak ještě tv...To pak dopadá přesně,jako tady tedˇ... " 2.docela škodolibé od tebe. Nechápu .... to měly být jako tvoje rady tazateli?,nebo se sem chodíš jen vyblejt? omluva adminům a čtenářům,někdo to tomu arogantnímu už musel napsat |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Reklamace TV LG 55LA790V...co jsem s všiml,tak ten clouding je pouze,když není signál v DVB T nebo SAT )ve vestavěným tuneru).U připojení přes HDMI(satelit , blue ray) je obrazovka naprosto černá. |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |