Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Reklamace TV LG 55LA790V

Co si o tom myslíte? TV po cca 6 měsících viditelně podsvěcuje levou dolní část, je to dost rušivé při úzkém formátu. Nějaká rada k úspěšné reklamaci?

http://lgzmetky.webnode.cz/

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

Cucerak

Kolego ok info, nejsem profík a to co píšeš jsem očekával. """Ukázková záležitost""". KONEČNĚ už prostý lid pochopí,že z EXTER kvalitních SATŮ a DVB-T STB je obraz kvalitnější od "Fí" co to uměj, než z těch zkušebních inplantátů v TV. Ale to se tu na jaře částečně probralo. Jen výrobci TV to neradi čtou. R^ :) R^

CES
Registrace: 4/2007

CES.........

jen doplním,nejen výrobci,ale i "spokojení" majitelé těchto hybridů R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@marakesh

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

tak to jsem si málem sedl na zadek.Neznáš mne a nevíš,kdo jsem (naštěstí) a neurážej moji osobu slovy,o kterých asi ani nemáš přehled.Vem si lízátko,bábavičky a jdi si hrát na píseček,a tak můžeš dělat machra! :sly: :sly:

Omluva:petr33 klidně mne dej na Blacklajnu,ale nenechám se urážet tímhle nickem marakesh... Díky!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

marakesh

Co je to za klauna? To bude dual-nick od někoho na Blacklistu se vsadím :-) Vidím jej zde prvně a hned se naváží do ostatních v osobní rovině....

Hochu hochu.... dualnick když už, tak změň dikci, tohle je mooc průhledné, ještě se máš pokud jde o alibismus co učit :-)

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

RE: Reklamace TV LG 55LA790V

je to klaun,ale napsal to přesně a já s ním musím souhlasit

pavlizie1
Registrace: 4/2013
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra