![]() |
|
pozemní vysílání Slovak SportDobrý večer,nevíte prosím proč se mi kostičkuje program Slovak Sport a Sport5 na pozemním vysílání a navíc nejde zvuk? Ostatní programy HD /ČT1,2, ČT Sport/ fungují standardně. Mám Full HD televizor LG. Předem moc děkuji za radu nebo zkušenost. |
mildes
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 38 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
to opravdu nevíme !můžem se jen domnívat že máš blbou anténu , nebo místo příjmunebo třeba obojí , nebo ani tu anténu nemáš ??? zkus napsat více :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: pozemní vysílání Slovak Sportjsem z Pardubic, společná anténa na střeše pro celý dům. Jde mi cca 32 digit. kanálů vč. HD. Ale tyto dva se kostičkují a nejde u nich zvuk. Je možné, že by třeba zatím jen testovali a postupně se to zlepší? |
mildes
![]() |
|
no jistěti mohu odpovědět pouze k té Full HD televizi LGtam chyba nebude R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: pozemní vysílání Slovak Sportmožné je všechno , zkus se poptat sousedů ,taky zkus jinou účastnickou šňůru ? :8) |
tonek
![]() |
|
RE: pozemní vysílání Slovak Sportnemůže to být třeba propojovacím kabelem? |
mildes
![]() |
|
RE: pozemní vysílání Slovak Sportmildes@ STA má svýho správce, takže ten zavolá firmu a ta už bude vědět co a jak.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
no asito na střeše ještě nikdo neřešil,na střeše není jen anténa správným směrem,ale další komponenty,které z ní dělají společnou anténu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
možná to dělalajistá firma z HK !!!Rv :laughing: Rv |
tonek
![]() |
|
tonečkustarej se o relátka,ty ti jdou a Pardubice neberem už ze zásady,nemám rád perník R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: pozemní vysílání Slovak SportTu anténu máme už rok a vždy vše v po fungovalo, jen dnes jsem si chtěl naladit ty nové programy a seká se to a kostičkuje... Jen mi je divné, že ostatní HD jdou dobře. |
mildes
![]() |
|
milý petřemám rád argumenty !tak pokud jsem napsal něco špatně o relátku tak prosím sem s tím . jinak jsi jenom kecálek. Rv :laughing: Rv |
tonek
![]() |
|
před rokemto nikdo nemohl instalovat na tento mpx R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tonečkubude lepší,pokud se budeme vyhýbat,nikdo není zvědav na naše hříchy z mládí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: pozemní vysílání Slovak SportPřed rokem řešili příjem TV, když končil analog. Nyní nikdo nic neupravoval jen jsem přeladil a myslel, že to půjde jako ost.programy, vždy to tak bylo. Nebo tyto nové kanály jsou nějak náročnější na příjem nebo parametry příjmu? Oml.se za možná hloupé dotazy, ale nejsem na toto odborník, ale jen uživatel. |
mildes
![]() |
|
mildespokud to není tvá vlastní anténa,kontaktuj správce,ať zajistí pomocí "odborníka" příjem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: pozemní vysílání Slovak SportOK, díky za názory a rady. |
mildes
![]() |
|
nebo pokudnechceš čekat,hoď si z okna kus drátu a koukáš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: pozemní vysílání Slovak SportAk je tam kde bývaš dobrý signál daj si vlastnú izbovú anténu a máš pokoj. Moja priateľka býva v činžáku a tiež mala problémy so spoločným rozvodom, obraz a zvuk otrasný. Dal som to zrušiť, kúpil som malú izbovú anténu a obraz na Panasonicu full HD ako víno, maďarské HD programy/bývame v Lučenci/ excelentné. Vzdialenosť od vysielača cca 10 km vzdušnou čiarou. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
mildesTaky jsem z Pardubic (dubina)a 46 kanál chytám na pokojovou ant.Taky na ní chytám čthd proto že se správcem baráku není řeč-kdysi jsem ho přemluvil když vysílala Nova HD na novou anténu stálo ho to 15000kč no a za měsíc odešla z HD a anténu máme naho-uno a když mě vidí tak zuří.V čechách není nic jisté i tato regionální sít8 má povolení do roku 2017.Nejlepší asi bude jak tady někdo psal zkusit kus drátu z okna-prostě zkoušet :scared: |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
masto"Moja priateľka býva v činžáku a tiež mala problémy so spoločným rozvodom, obraz a zvuk otrasný"prosím o vysvětlení,anténa má vliv na krásný obraz a zvuk?,jako lepší barvy a kontrast taky,výšky a basy super? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
mildesSlovak sport a Sport5 jsou v jiném MUXU než-li ty ostatní takže bude nejspíš třeba odbornou firmou upravit STA.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
BIDLOuž má drát z okna R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: pozemní vysílání Slovak Sportjá jsem taky z Dubiny (Bartoňova), takže to bude asi podobný, zkusím to nějak vymyslet, případně SKYLINK přes SAT. Každopádně díky za rady. |
mildes
![]() |
|
ten drátjsi zkoušel?,je to malinko levnější,než sat šítling,v nejhorším i ta pokojovka za 3 stovky z Lídlu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
mildespřípadně SKYLINK přes SATNo to by sis fakt pomohl, namísto neplaceného DVB-T u těchto dvou kanálů, placený balíček u Skylinku. :))) Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |