![]() |
|
ČRo ČB dnes startuje v DAB multiplexu RTIVysilač Kluk/Kozí Vrch (Jižní Čechy) 180MHz a 1458MHz.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
DAB - RozhlasTo je těžký,když nemají v obchodech přijímače na toto vysílání !Chtěl jsem si jej koupit v jednom nejmenovaném známém řetězci, .. a oni jako co to po nich chci. .. |
Kordd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: ČRo ČB dnes startuje v DAB multiplexu RTINemáš pravdu, přijímačů je na našem trhu pro začátek dost, hledej!!! Já používám Technisat Digitradio 100 , na experimentování docela zajímavá mašinka, koupíš pod 2.000,- |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
@SaxonBlahopřeji, DAB v jižních Čechách konečně někdo provozuje, můžeš uvést programovou nabídku? Nikde jsem ji nenašel! Občas jsem na Táborsku. Jinak moje oblast je v okruhu Milešovky, tak docela spokojenost, beru to jako začátek, snad se dočkáme lepších datových toků a množství stanic! |
Mirko.
![]() |
|
RE: ČRo ČB dnes startuje v DAB multiplexu RTItak příjímač nevedu a koupím si ho až nějakej obyčejnej bude stát okolo 400 kaček no a Českej Rozhlas jsem vlastně ani nikdy neposlouchal. :DNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
MirkoJá mám obavu,že tam bude možná víc stanic na ůkor datového toku.Ten půjde asi ještě dolu. |
Dasty
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: ČRo ČB dnes startuje v DAB multiplexu RTIAsi budeš mít pravdu, tak to u nás chodí, také se obávám! |
Mirko.
![]() |
|
![]() |