Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

pokles signálu

zdarec chlapi,chci se zeptat na tento problém:asi tak před 2 dny jsem zaznamenal pokles a celkem výrazný u všech transponderů freesatu ,např frekvence kde jsem měl 99procent mám nyní 60 pr.,u tv nova kde jsem měl 86 pr. mám nyní s bídou 70 pr .např u frekvence 12265 vertikál kde vysílá sport 5,eurosport,discovery nemám už dva dny signál vubec..myslel jsem že je to problém u freesatu ale když otočím na jiné družice kde byly slabší signály např u badru 26 st.jsem u kanálů MBC stabilních a koukatelných 30 procent tak ted ani tuk.na astře 23,5 u čt1 jsem měk taktéž 99 procent a ted taky jenom kolem 70proc. a výš to prostě nedostanu.když zajedu do menu přijímače a ručně chci posunout anténu na nejvyšší možný signál tak ten vyletí na původních 99 procent ale v momentě spadne na 60 procent .tak ted nevím bud se mi pohla sestava u paraboly nebo mi odchází konvertor nebo něco s STB.Nikdy jsem tento problém neměl.jo mám parabolu 85 cm,natáčení SG 2100 A STB Dreamsky DSR 7500 CACI .kdyby někdo poradil co to muže být za problém budu moc rád.díky všem kdo by poradil.mějte se. :(( :(( :((

marksony
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pokles signálu

Většinou to je elevací, hnout tak 1,5 mm do + a doporučuji seřídit na TP 11797 kde je ČT sport HD, Nova HD a Prima HD. Taky se mohl pohnout motor v LATITUDE.

CES
Registrace: 4/2007

pro CES

díky za reakci ,ty ale nevím jestli to bude tím jak píšeš páč mám všechno utaženy na krev ,to by tady muselo přeletět tornádo aby s tím i třeba milimetr pohlo ale i tak to vyzkouším jak si psal .uvidím a díkec měj se.

marksony

pro CES

jo prosím tě ještě se tě chci zeptat proč teda když v menu přijímače pohnu parabolou a vyletí mi signál na 99proc. a v momentě spadne na 60 proc.je to fakt zajímavé.ale jdu s tím něco podělat čau dík.

marksony

Pohlo Ti celým motorom,otočiť naspäť a dotiahnuť ;)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

THXKO

díky vyzkouším,měj se.

marksony

pro CES

vyzkoušel jsem podle frekvence 11797 kde je čt sport hd ,prima hd atd.a momentálně mám 85 procent signál ale u jediné frekvence 12265 vertikál ani tuk .všechny transpondéry freesatu tak kolem těch 75 až 85 procent ale u té jediné 12265 ani procento a ani náznak signálu což je teda divné.no ještě si s tím zkusím pohrát . :(

marksony

Kolego ty vedra hýbou : betonem, krovy, zdivem, zeminou, ... . Já jsem měl na motoru to samé a na krev staženo, no mám u chalupy 13. metrů dlouhý beton taras, se teplem roztáhl a zeminou zatlačil na vedle 50.cm - do zabeton. kůlu a hnulo se to do - . No to jak Ti litá ten bádgraf, ta elevace může způsobovat, když to bude i nadále tak vyměnit LNB. R^

CES
Registrace: 4/2007

mrkni na F koncovku pri LNB ;) a skus ju prerobit nanovo

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex

díky moc vyzkouším také měj se R^