![]() |
|
PANASONIC plazmaDobrý den. Ať se snažím jak chci, nemohu pro známého sehnat novou plazmu Panasonic okolo 107 cm MPEG 4 , full HD a USB do 13 000 Kč.Poradí prosím někdo ? Já vím že je jaksi pozdě ... |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
Jsem odchován na plasmách, aledo kuchyně (!) jsem dal LED Samsung 102 cm SMART se satelitem vevnitř. Obrazově jsem překvapen, navíc se jas a kontrast řídí jasem místnosti, takže je obraz zřetelný i za letního počasí. Bílá je bělejší než na plasmě, černá je šedší, celkový dojem z obrazu vůbec není špatný, naopak. Odkládám proto své nepřátelství vůči LED do historie. Omalovánky u jiných jsou často dány tím, že parametry obrazu někdo nastavil na doraz, zejména kontrast a barevný kontrast. Díky televizi v kuchyni jsou výrobky mé ženy chutnější, než dříve!!!Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
taky mámv kuchyni LCD 26",malé plazmy nejsou,z nouze cnost R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: PANASONIC plazmaNo tak po "O" ,si dát zákusek nebo buchtu a černou kávu a v HD koukat na Moravce. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES.........po "O" nemám nikdy čas na Moravce,tak možná po půlnoci v repríze R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrNo já jdu po "O" i spinkat - hajat. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES.........to ti závidím,po "O" koukat na Moravce ,může i dobrý oběd vyhodit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: PANASONIC plazmaDíky za názory, vidím že je to nemožné :(( |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |