![]() |
|
TechniStar SIR přístup k zařízením v sítiPůvodně zapojeno jen abych nemusel jít do obýváku, zapnout, nastavovat.. ale nastavit nahrávání přes web rozhraní třeba z mobilu když jsem na zahradě. Tohle je bez problémů funkční.Teď bych potřeboval z TechniStaru pro změnu přistoupit k některému z pc a videu/obrázkům na něm. Pod Win Vista to jde, ale odmítá uživ. jméno a heslo k zařízením s Win 8.1. Jinak zařízení v nabídce Filmy/DVR vidí. Heslo je jasné, ale co vyplnit jako uživ. jméno? Zkoušel jsem název zařízení, jméno uživatele, LiveID (účet Microsoft) a nebere nic. Ví někdo jak na to? DVB-T: 135Kč (ČT)
sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)
|
Suarez
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIR přístup k zařízením v sítiZatím asi neví, už se to tady probíralo i při Win7 a myslím, že tu nikdo nic kloudného do placu nedal. Ale možná i to je uniklo.Já to vzdal po pár pokusech (TechniSat TechniStar S1 a HD8-SX proti Win7). Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIR přístup k zařízením v sítiAch ta rychlost psaní. Mělo být "... možná mi to jen uniklo.".Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
SuarezZdravímVidíš vo Widndows Technisat a v Technisate PC? Mne to vo Windows 7 chodí, dám zdieľať zložku vo Windows nastavím užívateľa a heslo, prístupové práva pre užívateľa. Potom z techisatu sa pripojím na zdieľanú zložku a už môžem kopírovať súbory. Jedna poznámka, trošku to trvá pokiaľ sa zariadenia budú vidieť na sieti. Ja mám TechniCorder ISIO S. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
![]() |