![]() |
|
Sbohem SKYLINKu !Dostal jsem e-mailovou výzvu zaplatit tzv. "servisní" poplatek ve výši 498,-Kč. Odpověděl jsem jim, že tento poplatek zaplatit nehodlám, neboť považuji jejich jednání za podvodné, neboť jsem při koupi karty byl jak jejich reklamou, tak prodavačem ujišťován, že po zakoupení karty v ceně 2000,. Kč budu doživotně zdarma přijímat české a slovenské TV stanice ze satelitu.Odpověděli mi, že mi doporučují, abych zažádal o deaktivaci mé karty a jako důvod uvedl ztrátu karty nebo že nejsem majitelem karty. Tak jsem zažádal o deaktivaci karty a jako důvod uvedl podvodné jednání poskytovatele služeb. Pak na mě chtěli ještě sdělit adresu a když jsem jim ji napsal, tak mi kartu konečně deaktivovali. Mám takové tušení, že ten, kdo by si kartu nenechal deaktivovat a tzv. servisní poplatek by prostě neuhradil, že ho nechají ještě nějaký čas dívat a pak mu pošlou výhružný dopis, že užíval jejich služby bez zaplacení, porušil tím obchodní podmínky, na které přistoupil a že pokud nezaplatí, tak to budou vymáhat třeba i exekučně. Jsem rád, že jsem se těch vychcánků zbavil a doporučuji to každému, kdo má terestiální signál. Já jsem si dal pokojovou anténu se zesilovačem za okno a mám obraz jako fík! |
vortata
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 73 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134 | |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Gratulujeme! :))) :))) :))) To si ich teda vytrestal... :laughing: |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
vortataZ väčšej časti z tebou naprosto súhlasím R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 720 |
![]() |
|
kvůli tomu ses tady registrovalabys tady dělal komedii ty divadlo?Koho tvoje problémy zajímají? to si vyřeš s providerem a plakek jinde. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Skylink si dávno kope vlastný hrob... RvVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 720 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !nahodou dobra rada pro ty kdo ma terestialni možnost prijmu -nemusi krmit R^VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Exekučně nic vymáhat nebudou, kartu vypnou a konec. V mém okolí servisní poplatek nezaplatila už cca pětina z asi 40, přechod na DVB-T. Jen mi je trochu líto uživatelů, kde DVB-T není a budou muset platit postupně zvyšující poplatky Skylinku a přitomž ta česká kvalita HD vysílání je žalostná. Neostrej ošizenej obraz. Před chvilkou jsem dokoukal film na Němcích při 12-14mbit a 1280x720 a ta kvalita je o 2 řády jinde-výše. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
@vortataPokud nezaplatíš, deaktivují ti příjem zakódovaných programů. NIC VÍC! Žádná exekuce a podobné nesmysly. M7 nikoho platit servisní poplatek nenutí! |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
Martin79Tak proč mi doporučovali, abych zažádal o deaktivaci karty ? Kdyby byli solidní, tak by mi odpověděli jako Ty a k určitému datu by mi kartu deaktivovali a hotovo. |
vortata
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
Skylink exekuceProtož tam někdy sedí husičky místo operátorek |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !No to v mojom okolí, zatiaľ nepoznám nikoho, kto by kôli serpo skončil so skylinkom.Keď sa niekto náhodov pohoršuje nad serpo, tak mám pre neho , len jednú odpoveď:Veď je spústa ďaľších poskytovateľov,len si treba vybrať.Veď každý iný je niekoľkokrát drahší. ;) Ps: To sa Vám spoza Moravy dobré kecá,keď máte na terestiale kopec programov,ale tu keby som väčšine povedal, že môžu chytať iba to čo tu ide z terestialu tak si povytrhajú vlasy.Tak si myslím,že ten šít link tu ešte dlhú dobu bude vegetovať.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Registrován: 08/2014, Autor: vortataSme sa pobavili. R^ :laughing: AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !"Tak proč mi doporučovali, abych zažádal o deaktivaci karty ?"protože až se probereš,za aktivaci znovu budeš platit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
když už jsise takto rozčílil,poté zaregistroval zde,abys nás za tepla se svým vztekem seznámil,měl jsi nechat hlavu vychladnout,měl jsi ještě rok na rozmyšlení co dál,třeba kartu převést na čt bez serpo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Sbohem SKYLINKu !Tady začala chyba hned od začátku a to v tom,že lidi se měli na celý Skylink vykašlat,ale ti kteří říkali co je to 29kč ti by byli z větší části určitě za komančů v KSČS i v Lidových milicích-prostě OVCE!!! :fuming: |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
pedroříkej to těm,co nemají jinou možnost příjmu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@vortataA co kdyby jsi Ty, místo toho vyplakávání, nám začal vysílat zadarmo,přebral by jsi zákazníky od skylinku,freesatu,byl by jsi největší operátor v evropě,to by byla paráda,co ty na to,jdi do toho! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Pokud nezaplatíš poplatky, tak obržíš tuto zprávu :Vážený uživateli služeb Skylink, dovolte, abychom Vás upozornili, že Vaše dekódovací karta č.: xxxxxxxxxxxx byla vypnuta z důvodu neuhrazení Servisního poplatku, který měl datum účinnosti xx.xx.2014. Toto vypnutí je dočasné a nemá žádný vliv na funkcionalitu Vaší dekódovací karty, chybějící programy Vám budou opět automaticky aktivovány po úhradě Servisního poplatku nebo některého programového balíčku. Podrobné informace o Servisním poplatku a možných způsobech jeho úhrady najdete na www.skylink.cz/servisni-poplatek . Děkujeme za pochopení. Váš Skylink. Mevím co tu řešíš. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
Jimmyuž vyřešil a cokoliv teď udělá,bude stát prachy,ale je king,co to šítlingu natřel,už několikátý ze dvou milionů,to vypadá, že asi zkrachují a my ostatní budeme dál brečet nad korunoupadesát za den ,je to ranec tedy,za to mohl být i rohlík v akci v kauflandu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Tak si im to nandal, borce :laughing: :laughing: :laughing: |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
No co.V Chorvatsku stálo 1/2 l.toč. Karlovačka v roce 2000 8. kun a v roce 2014 už 15. kun. Si ho nedej, když je chuť. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
v alpáchhot dog 7 éček a polívka na sjezdovce 12éček R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
v Bulharskuletos litr piva Tuborg 1,7 leva,35 kč a jejich pivo Zagorka ,celkem dobré 2 litry 2,5leva 37kč R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
opravaletos litr piva Tuborg 1,7 leva,25 kč!!! R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Pan vortata píše ty nesmysly o soudním vymáhání nezaplaceného SERPO Skylinkem na všechny možné servery už docela dlouho..... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Jo, na to že jsi tady 9 dní zaregistrován, tak máš vcelku přehled.. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134 | |
![]() |
|
![]() |