![]() |
|
Sbohem SKYLINKu !Dostal jsem e-mailovou výzvu zaplatit tzv. "servisní" poplatek ve výši 498,-Kč. Odpověděl jsem jim, že tento poplatek zaplatit nehodlám, neboť považuji jejich jednání za podvodné, neboť jsem při koupi karty byl jak jejich reklamou, tak prodavačem ujišťován, že po zakoupení karty v ceně 2000,. Kč budu doživotně zdarma přijímat české a slovenské TV stanice ze satelitu.Odpověděli mi, že mi doporučují, abych zažádal o deaktivaci mé karty a jako důvod uvedl ztrátu karty nebo že nejsem majitelem karty. Tak jsem zažádal o deaktivaci karty a jako důvod uvedl podvodné jednání poskytovatele služeb. Pak na mě chtěli ještě sdělit adresu a když jsem jim ji napsal, tak mi kartu konečně deaktivovali. Mám takové tušení, že ten, kdo by si kartu nenechal deaktivovat a tzv. servisní poplatek by prostě neuhradil, že ho nechají ještě nějaký čas dívat a pak mu pošlou výhružný dopis, že užíval jejich služby bez zaplacení, porušil tím obchodní podmínky, na které přistoupil a že pokud nezaplatí, tak to budou vymáhat třeba i exekučně. Jsem rád, že jsem se těch vychcánků zbavil a doporučuji to každému, kdo má terestiální signál. Já jsem si dal pokojovou anténu se zesilovačem za okno a mám obraz jako fík! |
vortata
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 73 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134 | |
![]() |
|
bohus31OT. asi jsi tam byl po povodni R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
snad mozemod temy. ak to nieje sranda z tvojeje strany pierre, tak bol som pri ciernom mori v 1972 a 1996, jednoducho je to tam hnus ak to porovnam trebars s blizkymi destinaciami pri jonskom mori alebo trebars tyrhenskom mori ak odhliadnem od vzdialenejsich destinacii, ktore su taktiez cenovo dostupne...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohus31ono se to asi trošku změnilo za osmnáct let,já jsem tam v roce 1996 nebyl,tak nemohu porovnávat,ale v dnešní době mě stačí vidět do pětimetrové hloubky,jinak válení se u moře není zrovna to co bych vyloženě vyhledával,jezdi si kam chceš,já jsem spokojen naprosto a nehodlám už zkoušet jiné tipy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
vortataZdravím, máš pravdu, ale ja som kúpil kartu a obchodné podmienky a zmluvu nemám, predpokladám že ani ty nemáš zmluvu.Mal som FreeSat a tam som podpísal zmluvu aj s tým, že súhslsím s obchodnými podmienkami. Som trošku rád, že si sa pustil do Skylinku pretože, ak sa to dostane na obchodnú išpekciu môžu dostať pokutu, pretože v čase, keď som kupoval kartu nebola zmienka o žiadnom servisnom poplatku.Treba ten problém len posunúť na správne miesto. Okrem toho, ak máš zaplatený servisný poplatok na dva roky a objednáš si platený balíček, dátum konca servisného poplatku sa nepredlžuje. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
cestovaniepierre je moje hobby. viem ze bulharsko je lacne ale ak skusis niekedy aj ine more, az potom pochopis o com pisem...cierne more je snad najvacsi celosvetovy hnus. sami rumuni, rusi aj bulhari jazdia radsej trebars na blizku lefkadu...trebars v nidri uvidis aj take paraboly ake si este ani nevidel...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
karamelkapleteš si zaplacené serpo s odkladem placení serpo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
bohus31už tady nebudeme rozebírat destinace,ale třetina návštěvníků a majitelů hotelů jsou právě rusové ,piš o čem víš,ono v roce 1996 tam každej druhej byl dederón,dnes už taky ne R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierreved prave, pis co na 100% vies. bol som tam 1972 a potom 1996. more sa k lepsiemu zmenit nevie a vykalmi z blizkych hotelov uz vobec nie. cierne more je este vacsi hnus ako ked som tam bol v 1972...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31píšu jen co vím na 100%,asi bych tam nebyl několik let po sobě,to snad chápeš,koukni se na recenze R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
jasne petrechapem...neraz som chcel do bulharska sa vratit, lebo je tam lacno. avsak moja spomienka na cierne more mi hovori: uz nevstup do black sea...na smetisko a zumpu europy, len kvoli prachom...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31ale to musíš říct těm statisícům čechů a slováků,kteří tam každoročně a opakovaně vyprodávají hotely,jsme všichni asi negramoti R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrPosielam to, co sa píše na oficiálnej stránke SkylinkPre užívateľa platených balíčkov je Servisný poplatok už zahrnutý v cene predplatného a nie je nutné ho pre danú dekódovaciu kartu platiť osobitne. Pokiaľ si užívateľ na karte s uhradeným Servisnom poplatkom predplatí ľubovoľný programový balíček, bude mať automaticky na celé obdobie predplatného čerpanie Servisného poplatku prerušené. Podľa toho, by sa mal posunúť termín platenia servisného poplatku, ak si dám skontrolavať stav karty, termín sa nemení. |
karamelka
![]() |
|
karamelkato je chyba aplikace,jinak to normálně funguje,nech to dojet do konce a pak teprve piš kritiku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrA zákazník ma skadiaľ vedieť, že jo to chyba aplikace? Práve preto platíme ten poplatok, aby sme mali bezchybné informácie. |
karamelka
![]() |
|
karamelkano tady s tebou souhlasím,nejlepší bude koukat na TV a ne na jejich pochybný web R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
to pierreByl jsem tam minulé léto a přesně chápu, proč se tam vracíš, překvapila mě právě ta velká komunita čechů a slováků a hlavně minimum rusů...Jinde je sice možná lepší moře, ale rusové jako turisti mi lezou na nervy. Na dovolené chci mít klid. A moře mi úplně postačuje takové, jaké tam je...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
petremne je to uplne jedno kto kam chodi k moru...ked hocikto vyskusa trebars lefkadu alebo aspon SITHONIU ktora nieje vobec dalej ako pomorie alebo albena, v tych istych cenovych intenciach tak na bulharsko potom radsej rychlo v dobrom zabudne...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Černé moře je krásné....v Jaltě, nebo Soči :-)http://2.russia.tv/video/show/brand_id/58199/episode_id/1009528/video_id/1029707 Akce stála opět za to.... čekal jsem, že se program zmíní o Ukrajině, ale bude dál hlavně o Velké vlastenecké válce, tak jako vždy. Tohle byl šok! Vyloženě konfrontační až vůči současné kyjevské juntě nenávistná dikce Bike Show. Na to, že by bikeři měli být apolitičtí tam bylo propagandy až moc, ale uděláno skvěle!! 3а нами Россия, С нами Бог! Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
radekked som bol v CCCP, viem ze dakujem /spasibo/ vzniklo zo slova spasibog. teda nech ta "spasi boh". mozno ta aj spasi, ale ver tomu ze sever cierneho mora je dost chladny a to na kupanie mne staci aspon 25stupnov teple more, ktore toto more snad nikdy nemalo...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31horke je Azovske more, ale to je jen takovy vetsi rybnik :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
radekSom si myslel ze si zase na fichtlu, ked si mal odmlku par dni.......VVP bol? :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Chodte s tymi prispevkami na tripadvisor. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
PoldaS„Prima HD by na kartě only-Prima zcela jistě nešlapala. ČT1 HD a ČT4 HD na kartě only-ČT pak ano.“ Nevím od kdy, ale jede i Prima HD. Pro jistotu jsem navštívil přes souseda který má GOSAT, kterému jsem kartu Prima vyřizoval (sám tuto službu nepoužívám) a Prima HD mu na tuto kartu jede také. Když jsem se podíval na jeho účet v aktivovaných službách má napsáno PRIMA_vše. Karta samozřejmě ICE |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
liquereDo poslední chvíle jsem zvažoval. Ale na cestu okolo UA přes Bělrusko jsem neměl čas ani se mi nechtělo platit další vízum, a na UA nemám odvahu jet, něco se stane a spravedlnosti se nedovoláš, nehlede ně to, že na UA když Tě zastaví cajt tak jenom samotná existence ruského víza v pasu je problém, a kde je přechod na Krym, že ano.... pojedu za týden na Balkán (Srbsko+Bulharsko - ale ne k moři, da Banska na hory) a poslední víkend v září Kaliningrad. Krym holt až napřesrok :-(Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: Sbohem SKYLINKu !Veru dnes je tam chaos, myslel som, ze si to riskol......V Kaliningrade(Königsberg) uvidis este aj dnes, ze to patrilo nemcom, historicke budovy ktore prezili vojnu stare veci atd. Ved uvidis...... R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134 | |
![]() |
|
![]() |