Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sbohem SKYLINKu !

Dostal jsem e-mailovou výzvu zaplatit tzv. "servisní" poplatek ve výši 498,-Kč. Odpověděl jsem jim, že tento poplatek zaplatit nehodlám, neboť považuji jejich jednání za podvodné, neboť jsem při koupi karty byl jak jejich reklamou, tak prodavačem ujišťován, že po zakoupení karty v ceně 2000,. Kč budu doživotně zdarma přijímat české a slovenské TV stanice ze satelitu.
Odpověděli mi, že mi doporučují, abych zažádal o deaktivaci mé karty a jako důvod uvedl ztrátu karty nebo že nejsem majitelem karty. Tak jsem zažádal o deaktivaci karty a jako důvod uvedl podvodné jednání poskytovatele služeb. Pak na mě chtěli ještě sdělit adresu a když jsem jim ji napsal, tak mi kartu konečně deaktivovali.
Mám takové tušení, že ten, kdo by si kartu nenechal deaktivovat a tzv. servisní poplatek by prostě neuhradil, že ho nechají ještě nějaký čas dívat a pak mu pošlou výhružný dopis, že užíval jejich služby bez zaplacení, porušil tím obchodní podmínky, na které přistoupil a že pokud nezaplatí, tak to budou vymáhat třeba i exekučně.
Jsem rád, že jsem se těch vychcánků zbavil a doporučuji to každému, kdo má terestiální signál. Já jsem si dal pokojovou anténu se zesilovačem za okno a mám obraz jako fík!

vortata
Registrace: 8/2014
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sbohem SKYLINKu !

http://www.foreignpolicy.com/articles/2014/06/04/what_russia_could_look_like_in_2035_if_putin_gets_his_wish_ukraine_irredentism mapa v roce 2035 vznikne opět prusko,pomořansko a slezsko se vrátí německu ...

Fanyn
Registrace: 11/2007

liquere

přesně. Já tam nikdy nebyl, ale vím, že se tam zastavil čas hoooodně zpátky, což se mi bude líbit.... těch 700km přes Polsko přetrpím :-)

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

Ja montujem satelity uz 22 rokov a uz velmi dlho predavam Skylink, Freesat a produkty inych spolocnosti. Ale stale hladam slovicko dozivotne v ich reklamach a letakoch z tej doby ale nic som nenasiel. Iba ak si nejaky monter alebo predajca toto slovicko nejako osvojil a schovany za Skylink daval nepravdive informacie zakaznikom len aby predal.
ak najdete nejaky oficialny letak operatora z tej doby dajte link.

ACD
Registrace: 1/2006

Téma: Sbohem SKYLINKu

To co tady píšeš to jsou same voloviny Rv

saeco
Registrace: 1/2014

@ACD

myslis nieco taketo:
http://dsl.sk/images/articles/2012-08-13-skylink-karta-1.jpg

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Výkrik do tmy... :laughing: :laughing: :laughing:

dano01
Registrace: 11/2008

Black13a

Tam nie su vymenovane ziadne stanice ktorych sa to tyka. Moze ist aj o TA3, CT24, Sat1 a pod. Toto nieje dokaz. Ine by bolo ak by tam boly aj stanice o ktorych vsetci pisete. Dolezite su vseobecne podmienky vo vnutri, naskenuj aj tie a uvidime.
Neviem ci to ma zmysel este rozoberat.

ACD

"Moze ist aj o TA3, CT24, Sat1 a pod." jen v.ů.l. by na tyto stanice kupoval kartu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Na vysvětlenou ........

Zdejší diskuze čtu už nejméně 2 roky, zapomněl jsem však svoje registrační údaje a tak jsem se nyní znovu zaregistroval.
Satelittní přijímač mám na chalupě, kde jsme 1,5 měsíce přes léto a jinak jen o víkendech. Můj MASCOM neumí přijímat v HD rozlišení a TV přijímač také ne.
O tom, že se dá karta IRDETO převést nějakým způsobem na přijímání programů ČT bez servisních poplatků jsem nevěděl.
Vzpomínám si však, že v nějaké diskuzi jsem četl, že se dá zakoupit nějaký dekódér na programy vysílané družicí Astra 3.

vortata
Registrace: 8/2014

@ACD

Najprv chces oficialny letak, ked ho mas, tak chces VOP. Dalej bude co? Miestoprisazne vyhlasenie Glisnika, ze to tak nemyslel? :bigeyes:
Btw, na zaklade coho asi dostali Skylink a CS link pokutu 5+10 mil. Kc od CTU? Ale mas pravdu, s niektorymi ludmi to naozaj nema zmysel rozoberat...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

Praktiky Skylinku.

Kolegové, zrovna ve čtvtek jsem byl u jednoho důchodce, 11.let, od montáže a instalace mu opečovávám satelit, tak byl šokován. Přišel mu od Skylinku časopis a leták se složenkou 1211,- kč. + s bal. mini a zapalatit. Byl z toho mimo a říkal," se už, na to - na ně, můžu v-sr-t,za ty peníze, jsou to zloději". Tak jsem mu tu složenku utrhl a zahodil, no koukal překvapeně. Potom jsem mu na letáku zatrhl 498 ,- kč. servis p. na rok a 899,- kč. s.p. na dva roky a doporučil místo k zaplacení. Se fakt těm lidem - konzumentům nedivím co cálujou Skylinku : Základní karta 1.800,- kč., potom 1.karta výměna ICE 600,- kč. 2. modul IRDETO 750,- kč., S.P. na rok 498,- kč.. To potom taková "" ""VODRZLÁ"" "" složenka na 1211,- kč. fakt NAS-RE. ! ! ! ! Rv :scared: Rv

CES
Registrace: 4/2007

A teď tu o Červený Karkulce :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

PoldaS

No jasně kolego, kam se hrabe na Skylink Andrsen. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

@ACD

Citujem uzivatela ACD:

"a montujem satelity uz 22 rokov a uz velmi dlho predavam Skylink, Freesat a produkty inych spolocnosti. Ale stale hladam slovicko dozivotne v ich reklamach a letakoch z tej doby ale nic som nenasiel. Iba ak si nejaky monter alebo predajca toto slovicko nejako osvojil a schovany za Skylink daval nepravdive informacie zakaznikom len aby predal.
ak najdete nejaky oficialny letak operatora z tej doby dajte link."

Ak niekto napise, ze nieco robi xy rokov a nieco "velmi dlho predava" tak to znamena, ze nerobi nic a nepredava nic Rv :laughing: :laughing: :laughing:

Ale dakujem za pobavenie, ako vtip dobre R^ :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

Traky

Sudiac podla casu tvojej registracie na tomto fore tak asi toho vela za sebou nemas. Tak neviem preco si myslis ze nic nemontujem. Ty si tolko satelitov ani nevidel co som ja uz namontoval.

ACD

@ACD

Tak svoj prispevok si napisal vazne alebo ako vtip alebo ako provokaciu? Mozno som Ta nepochopil..

Alebo si nepamatas letaky, reklamy v TV? A myslim, ze niekde v Skylink propagacii v tom case padlo aj doslovne slovo "dozivotne" a nielen "bez casoveho obmedzenia", co je v podstate to iste.

Nehnevaj sa, ale inak som skutocne zareagovat nemohol :laughing: :laughing: :laughing:

Peace! :8)

Traky

Ja tu nechapem to stale vyplakavanie. Ak sa niekomu nieco nepaci tak nech to nekupuje alebo neuziva. Dnes ma vela alternativ prijmu. Ak ma pocit ze bol podvedeny nech to riesi sudnou cestou alebo zrusenim zmluvneho vztahu. Uz tu bolo dost popisane na tuto temu. Radsej riesme konecne nieco normalne.

ACD

Ide o princip. Nejedna sa len o Skylink, take spravanie ma mnoho inych firiem. Ale zamysli sa nadtym, ze ci by si to dovolili na zapad od Asu. A o com to svedci? O tom, ze postkomunisticke krajiny su "specificke trhy", co tym myslim si snad domyslis :laughing: :laughing: :laughing:

Traky

@ACD

Vyplakavanie? Ved ty si o tom zacal. Dovtedy sa tu v tejto teme prezentovali len nejaki azbukari a proputinovci :)))

black13a

black13a

No to si pořádně zjisti, za co dostal Skylink pokutu (která navíc není pravomocná). Za ukončení příjmu ZADARMO zavedením servisního poplatku jako takového to NEBYLO.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Podle jednoho nechápajícího důchodce nemůžeš posuzovat jiné...taky jsem důchodce, taky jsem dostal ten leták a rovnou jsem to odtrhl a zahodil! Praktiky Skylinku jsou stejné, jako ostatních! Když se někdo chytí, tak zaplatí....v tom není Skylink žádnou výjimkou! Mimochodem, nevíš kolik platí ten důchodce ČEZu každý měsíc nesmyslný poplatek za jistič? To nikoho neštve? A ze Skylinku se můžou všichni potento....!

Tondach
Registrace: 3/2004

Za to teraz ich vystriedali zapadom vylizane mozgy. Kolaboranti a vlezdo(nevhodné slovo)kove kazdemu kto pride a zamava im pred xichtom bankovkou,ze? A to som nie som Putinovec, lebo som sa casto hadal aj s apriliom, ale si aspon navzajom akceptujeme svoje nazory. Lenze co s ludmi ktorí sa opytaju, co je to vlastny nazor? No takym ostava len bucat so stadom, lebo nazor nemaju. :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tondach -
Samozřejmě že to není jenom Skylink a jsou to také platby za obnovitelné zdroje za které se platí a které si nikdo neobjednal a další a další podrazy, podvody, ne li přímé krádeže které se konají v rámci zákonů ČR. Je to tzv „dravé“ podnikání na úkor lidí kteří s tím sice nesouhlasí, ale nijak se neumí nebo nemohou bránit.
Jenomže toto je fórum Parabola a tu není možné probírat všechny neduhy státu, ale pouze problémy které se tohoto fóra především týkají a to Skylink je.

člověk
Registrace: 3/2006

Re. CES

Jak uvádí CES mám naprosto stejnou zkušenost. Známé mozkovou příhodu postižené důchodkyni, která platí pouze SERPO a maximálně sleduje CT 1, 2, ČT sport (jako dříve aktivní 1. ligová sportovkyně) přišel leták o konci SERPO s kulatně zabalenýma kecama o velké úspoře Kč při zaplacení balíčku MINI, s převyplněnou složenkou na balíček mini s částkou 1211,- kč. a informací o tom, že v případě nezaplacení je finito TV příjmu. Tak perfektně marketinkově zabalené povídání, že se v tom starší důchodci nevyznají a z obavy, aby nepřišli o to málo z TV co jím stačí raději zaplatí. Pochopitelně jsem jí to vysvětlil a v poslední okamžik, když chtěla zbytečně vyhodit peníze jsem jí to stopl a uhradila pouze 498 Kč za SERPO. Holt to jsou ty služby pro starší lidi v době tzv. demokratického kapitalismu (jak uvádí ČST), spíš bych to nazval tržního kapitalismu, trhni co můžeš..

rybarz47
Registrace: 2/2014

A já mám zase zkušenost, že sousedka chtěla přejít taky na ten digitál, protže jí pořád chodí nějaké složenky a ona nic platit nebude. No a když pak zjistila, že by ji to přišlo asi tak na 6-7 litrů, tak hned valila zacálovat serpo....

bretah
Registrace: 9/2012
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra