Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sbohem SKYLINKu !

Dostal jsem e-mailovou výzvu zaplatit tzv. "servisní" poplatek ve výši 498,-Kč. Odpověděl jsem jim, že tento poplatek zaplatit nehodlám, neboť považuji jejich jednání za podvodné, neboť jsem při koupi karty byl jak jejich reklamou, tak prodavačem ujišťován, že po zakoupení karty v ceně 2000,. Kč budu doživotně zdarma přijímat české a slovenské TV stanice ze satelitu.
Odpověděli mi, že mi doporučují, abych zažádal o deaktivaci mé karty a jako důvod uvedl ztrátu karty nebo že nejsem majitelem karty. Tak jsem zažádal o deaktivaci karty a jako důvod uvedl podvodné jednání poskytovatele služeb. Pak na mě chtěli ještě sdělit adresu a když jsem jim ji napsal, tak mi kartu konečně deaktivovali.
Mám takové tušení, že ten, kdo by si kartu nenechal deaktivovat a tzv. servisní poplatek by prostě neuhradil, že ho nechají ještě nějaký čas dívat a pak mu pošlou výhružný dopis, že užíval jejich služby bez zaplacení, porušil tím obchodní podmínky, na které přistoupil a že pokud nezaplatí, tak to budou vymáhat třeba i exekučně.
Jsem rád, že jsem se těch vychcánků zbavil a doporučuji to každému, kdo má terestiální signál. Já jsem si dal pokojovou anténu se zesilovačem za okno a mám obraz jako fík!

vortata
Registrace: 8/2014
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134
Odpověď v diskusním vlákně

kuba

to ti závidím,maj tam slušnej guláš s knedlíkem za 8leva a sekaná super,jaký máš počasí? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Sbohem SKYLINKu !

Už jsem ochutnal a perfektní jídlo. Počasi 32/24 super. Bydlím v Concordia plaza a dobrý. Už jsem tu po čtvrtý.
Omluva za OT.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kuba

taky jsem byl letos po čtvrté a už nikdy jinam,ta Praha je spíš hospoda,než hotel,co ,jak je tam lidí?,letos se mě zdálo tak o třetinu míň R^ :laughing: R^

pierrepetr

docela

vedro,na tohle datum R^ :laughing: R^

pierrepetr

amater3389

Jestli píšeš jako tady, tak se nedivím! Já psal dvakrát přes formulář a NIKDY nebyl problém! Co se mně týče, tak jsou služby opravdu super! Možnost placení a předplácení balíčků včetně komunikace!

Tondach
Registrace: 3/2004

Taky jsem dal sbohem, vím,že to je stejná platforma ale teď mám kartu T-mobile start a v pohodě bez ser.poplatku /zatím,uvidime jak dlouho/ :)))

mirda284
Registrace: 9/2012

tak u skylinku nikdy nevies.. resp to co plati dnes, zajtra platit nemusi, vid posledna zmena, kde za kartu next je od 1.8 nutne platit na rok dopredu, pricom predtym to slo v pohode platit mesacne podobne ako pay balik na hlavnej karte. Z nicoho nic, nikoho neinformuju, len si zmyslia nejaku krav.inu a hned to aj riesia v praxi. Co tam po zakaznikoch, ktori si platia na zakladnej karte len mesiac, alebo niekolko mesiacov.

takze urcite si spravil dobre, ze si tu kartu deaktivoval .. ;)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

pani

ktori tu obhajuju zavedenie poplatkov od skylinku si neuvedomuju jednu vec. a tou je napriklad toto video

https://www.youtube.com/watch?v=rnWBLxjTwac

a hromada dalsich podobnych marketingovych klamstiev. najhorsie je, ze velmi vela distributorov kariet si musia kazdu chvilu vypocut od nasr.nych zakaznikov ze ich oklamali ked im odporucili skylink predali zariadenie za niekolko stovak eur ci tisicov korun...

soso
Registrace: 2/2010

Převeď si tu kartu zdarma na kartu ČT a budeš mít alespoň ČT HD a ČT4 HD, časem snad ČT2 HD .... stačí to poslat e-mailem.

https://tvp.ceskatelevize.cz/poplatky/dk.php

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra