Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

STRATA KARTY

Zdravím Vás majstri. Neviete náhodou, alebo ste nemali taký prípad, že zákazník stratil kartu. Dá sa vybaviť u operátora náhradná karta alebo novák karta ? Vďaka

jklajban
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: STRATA KARTY

myslím, že pouze nová.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Ano pouze nová karta Výměna a při registraci se uvede ztráta karty.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Jak se dá ztratit karta?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

Jak? Už jsem to zažil-kamarádovi jí někdo ukradl v hospodě kde jí měl strčenou v přijímači, a šlo očko tak si toho nikdo nevšiml.
Tak jsme jí nechali zablokovat a dostal novou kartu s tím co měl na staré kartě.

fitipaldi
Registrace: 4/2011

RE:STRATA KARTY

Dá sa i mne sa to stalo-jednoducho mi vypadla z vrecka a viac som ju nenašiel-zablokovanie karty je doteraz aktívne.Len kúpiť novú-žiadna náhradná.

pego097
Registrace: 3/2011

ukradená karta

nahrazeno kartou výměna ,

stačil jeden telefonát do S.L. a doplnění údajů E-mailem

:8)

tonek
Registrace: 1/2009

Ztráta karty

Mě řekly děvčata skylinku - koupit za 347,- a převedou tam co je placený a pak mi převedly jen prašule za nabídkový mini balíček 998,-na účet a,že si mám z něj zaplatit mini za plnou cenu ,tedy na 1/2 roku.Tak jsem si raději vzpomněl,kde ji mám a razantně požádal,aby mi na ní vratily celej mini za těch 998,-Asi se bály,že ztratí zákazníka a vrátily

korkoran
Registrace: 10/2006

Aj pre mňa je záhada ako sa dá takáto karta stratiť...

LuboTS
Registrace: 5/2006

LuboTS

asi nejde o ztrátu,jako takovou,třeba v penzionu ji můžou čornout,pokud to nemají ošetřeno jinak R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

korko

a co jsi tou ztrátou sledoval ???

tonek
Registrace: 1/2009

tonku

Já ji nemohl najít,a byl na ní mini balíček,za 998,-.Mám ještě 2 bez zapl.ser poplatků ,tak jsem tam volal,jestli by to šlo převest na jednu tu chcíplou a ona mi bez mého soulasu stáhla ty prašule na mů účet a že si z něj mám zaplatit mini na té mrtvé kartě,ale plnou cenu,2240,-Jak mě to namícho,začal mozek pracovat a do hodiny jsem ji našel,v jednom starým modulu.
A její vedoucí mi na zakladě e-mailů těch 10 měsíců na ní vrátila.Závěr- skylink je seriozní!

korkoran
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra