Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Servisny poplatok - chaos?

Vosiel som na webe skylinku do historie SP svojej karty a mam tam taketo datumy:
Ku karte č. XXXXXXXXXXXX je servisný poplatok uhradený do 27.08.2014
Dátum od: 01.09.2012
Dátum do: 11.08.2014

Cize ktory datum je spravny?
Ako to ze ked pisali ze mam SP na 2 roky zadarmo, tak preco nekonci 31.08.2014 ked zacal 01.09.2012. To su 2 roky nie? A nie do 11.08.2014 ani do 27.08.2014.
Snazia sa ma okradnut o niekolko dni? Alebo maju taky chaos?
Praktioky Skylinku su dost divne. Nejde o to ze je to par dni, nejde o vela penazi, ale ide o princip. Spravaju sa ako zlodeji!

Billysk
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Billysk

1. SP na dva roky zadarmo se nevypočítává od zavedení SP (1.9.2012), ale od data, registrace dané karty. Nesmíš číst jen to co se ti hodí. Kartu jsi tedy zřejmě registroval 27.8.2012.
2. I datum 11.8.2014 je správně. Už jsi viděl, aby šla historie do budoucnosti? Takže toto je historie čerpání SP. Zítra, když se tam podíváš, tak tam bude 12.8.2014. A je tam informace, o typu zaplacení SP. Pokud platíš balíček, tak je tam PAYD, pokud máš základ, tak je tam SF_PAY, pokud je to v rámci 2 roku osvobození, tak je to SF_FREE.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Servisny poplatok - chaos?

joscer, škoda že nepracuješ na kontaktnej linke SL. Pevne verím že by tu ubudlo 80% tém. R^

Dagy2
Registrace: 11/2010

mám otázku-chcem si zriadiť platbu SP cez inkaso z účtu. Ako dlho musím mať potom zriadené toto inkaso u Skylinku? A čo v prípade nedostatočnej sumy peňazí na účte?...programy sa zakódujú na mesiac po dobu do novej plánovanej platby, aj keby mi za deň po plánovanej platbe nabehli peniaze na účet?

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

Osobne mi to žily netrhá a Skylinkom si už nekazím náladu.Vždy ked mi zavolali som ich odbil a bol pokoj a aby som sa divil ako to mám nastavené na svojom prihl.účte tak to by ma teda naozaj nezaujímalo.Billysk divím sa ti.Nieje tu len skylink Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Bij Skylink, bij :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

V servisním poplatku chaos není.....

...chaos je v některých hlavách :laughing:

Tondach
Registrace: 3/2004

digitals

inkaso z účtu ti neproběhne ,pokud tam nejsou prachy,proběhne dodatečně jak se prachy objeví,neřeknu ti ,kolikrát to zkoušejí,ale týden by měl projít R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

digitals

myslím, že se pierre mýlí. Alespoň u spoŕitelny pokud nejsou peníze na účtu v den platby, tak máš smůlu. Platba neproběhne. Máš to i v upozornění při zadávání jednorázové platby.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

nevím jak u jiných bank,ale u zmiňované ČS to mám ověřeno,že to funguje tak týden po termínu,jak dojdou peníze na účet,tak si hned odcucnou,piere má pravdu

pavlizie1
Registrace: 4/2013

kuba

já píšu o inkase z účtu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ked nemas na ucte ani peniaze, na zaplatenie servisneho poplatku, tak to vyzera, ze ide na nas dalsia hospodarska kriza. :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

LucaBrazza

já to spíš vidím na prázdninovou kartu,zřídíš účet bez poplatků,dáš souhlas s inkasem ,na účet dáš 70kč 25.6 a celé prázdniny koukáš,příští rok to samé R^ :laughing: R^

pierrepetr

pavlizie 1

Borci oni maj Vaše penize - mzdu 3.dny na jiných účtech a tam to několikrát VOTOČÍ A NAHRABOU SI, nic Vám z toho nedaj a potom jim ještě platíte bank poplatky - se nedivte. Proto nejmenuji bank dům. Já to mám jinde. :) R^

CES
Registrace: 4/2007

CES.........

no já mám spořitelnu,bez poplatků,všechno zdarma i výběry z bankomatu,jen v cizině platím R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

No ještě nám to musí potvrdit - vysvětlit ten ze psí boudy. :) R^

CES
Registrace: 4/2007

pierrepetr

Já to mám stejně jako ty,ale kdybych tam neměl prašule,tak platba neproběhne,ani dodatečně a ještě mi pošlou placenou zprávu,že to neproběhlo.Ale jinak si ji nemohu vynachválit.Dokonce mám u ní procenta úroků,to samé má žena u pošty účet 58+.Jen výběr na pobočce 100,-

korkoran
Registrace: 10/2006

korko

já jsem to párkrát takto zkusil,ale už je to dost dávno,měl jsem inkaso z účtu pro pojistku,jak se objevili prachy,hned si to sebrali,myslím i týden po termínu,možná záleží i na tom,kdo si to bere,nevím,to by nám řekl asi jen zaměstnanec R^ :laughing: R^

pierrepetr

CES.........

až ho pustí od nádobí R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr, LucaBrazza a spol...

už moc do diskusie nechodím, ale ako vidím, občas je dobre sem zamieriť aspoň na pobavenie :laughing: , aj keď sa nič nové nedozviem, aspoň sa zasmejem... R^ :laughing: R^

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

digitals

právě proto sem většinou chodíme i my ostatní,pro zábavu a drby R^ :laughing: R^

pierrepetr

servisny poplatok

končí mi ochranna lehota od platby servisneho poplatku a potreboval by som poradit ci mi stači si objednať plateny kananl Film europe channel aby som nemusel platit iny plateny balicek bude mi stacit tento kanal.vdaka za odpoved

fenix
Registrace: 7/2007

Když si předplatíte jeden ze Základních nebo Prémiových balíčků Skylink, získáte navíc desítky programů a neplatíte Servisní poplatek. Servisní poplatek je již zahrnut v ceně balíčku.

Toto znění je na webu Skylinku.Stačí se tam podívat.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra