![]() |
|
Cinemax/HBO 2 české titulky SkylinkPři přímém sledování programu na Cinemaxu nebo HBO 2 v originálním znění s českými titulky jse vše v pořádku. Pokud však si tento pořadnahrajete, titulky se nezobrazují. Upozorňoval jsem na tento problém Skylink, ale bez odezvy. Je zajímavé, že např. Cinamax uvedl premieru serialu Doktoři bez hranic minulou sobotu- záznam byl samozřejmě bez českých titulků, ale včera HBO uvedlo stejný díl s českými titulky a záznam byl absolutně bezproblémový t.j. s titulky. Máte obdobné zkušenosti? polignano
|
polignano
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Cinemax/HBO 2 české titulky SkylinkA co máš za přijímač?Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Cinemax/HBO 2 české titulky SkylinkTopfield SRP 2411polignano
|
polignano
![]() |
|
záleží na coto nahráváš,na video,nebo recorder?,nebo komplet TS ? pak tam máš i třeba teletext a všechny zvukové stopy,vše co leze z éteru R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Cinemax/HBO 2 české titulky SkylinkTopfield srp 2411 je dvoutunerový příjmač s vestaveným HDpolignano
|
polignano
![]() |
|
no takpři sledování,je můžeš zapnout a vypnout? a po záznamu na hard ne? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Cinemax/HBO 2 české titulky Skylinkano při sledování je mohu vypnout nebo zapnout. Při záznamu jsou zapnuté. Ptal jsem se známých co nahrávají na externí disk a mají stejnou zkušenost.Akorát se divím, že tento problém nikdo neřeší.polignano
|
polignano
![]() |
|
vyzkoušíma napíšu,ze cinemaxu a HBO2 jsem snad nic ještě nenahrával R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
teď jsemzkoušel cinemax a titulky nejdou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Cinemax/HBO 2 české titulky Skylinkvidis keby si pozeral ct1 tam je nacelnik cerny panther.. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquerekoukám na kapřín,tak neruš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
na zmíněnýchprogramech jsem zatím titulky nezastihl R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
polignanov menu prijímača nastav pred nahrávaním titulky čeština, zap.a pôjdu ti aj zo záznamu... chyba nie je u skylinku, oni predsa neriešia či ty pozeráš priamo alebo nahrávaš, nemyslíš? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
mě ty titulkyzatím nejdou,ani on line na těchto programech R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Cinemax/HBO 2 české titulky SkylinkHodně nahrávám ze Cinemax a Cinemax2, kde jsou u některých programů titulky.Výhoda u linuxových přijímačů co mám třeba ve svém popisu, že nahrávají všechny dostupné jazyky i titulky a pak až při přehrávání si vyberu co chci za jazyk a mohu i zapnout-vybrat titulky. Nelinuxové přijímače nahrávají jen v tom co máš zapnuto před nahráváním. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Cinemax/HBO 2 české titulky SkylinkNa zmíněných programech jsou titulky vysílány jako DVB titulky, ne jako teletext, takže se musí nahrát celý stream (to by se muselo vlastně i u teletextových). Nejlépe to asi zvládnou linuxové mašinky s Enigmou. Větší pravděpodobnost je spíše na Cinemaxu, kde bývá častěji vysílán film v původním znění.PS: zrovna v tuto brzkou ranní hodinu je vysílaný film v původním znění na Cinemaxu a sat s E2 mi nahrál film i s titulky |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
![]() |