![]() |
|
Jak na Panasonic TX-L 42E5E?Ahoj, vlastním uvedenou telku Panaconic TX-L 42e5e, je v ní místo pro "CI modul" a rád bych ji využil pro sledování satelitních programů. Jsem touto technikou "nepolíben", jen jsem si něco přečetl a teď se mi zdá, že toho vím ještě méně, než na začátku.Může mi někdo srozumitelně poradit, co vše potřebuji k tomu, abych mohl chytat satelit na této telce? Případně i jakého konkrétního poskytovatele? Moje kritéria jsou jasná - základní české programy+možnost HD(třeba nějaký balíček), za co nejnižší cenu. Krom telky nemám nic, ani talíř... DĚKUJI |
VitekV
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Jak na Panasonic TX-L 42E5E?Co som narychlo nasiel, tak nema sat tuner, co navod ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Panasonic TX-L 42E5ETato TV nemá satelitní tuner, pouze DVB-T/C a analogový, bez satelitního STB ji nelze pro příjem satelitního vysílání použít.CI modul v této TV slouží pro dekódování vysílání DVB-T/C, když má TV šachtu na modul, ještě to vůbec neznamená, že se s ní dá přijímat satelitní vysílání, bez DVB-S/S2 tuneru to nejde. |
Fakultak
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
![]() |