Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sat. prijímač HD bez možnosti používať karty M7

Vážení, prepáčte mi, ak to už tu bolo. Mám problém či otázku. Rozhodol som sa ku kúpe satelitného prijímača HD. Aj som si vybral ale nie o tom bude reč. U viacerých na internete ponúkaných prijímačov (ceny od 70 do 95 EUR) je väčšinou táto muzika od dodávateľa: "Prijmač dodávame s najnovším softwerom, upravený pre čítanie kariet Skylink - OKERM KARIET STANDART M7...." Čo to znamená. V rodine mám tri karty Skylink Výmena. Aká je ich "životnosť" ?. Aké riziko pri tomto obmedzení?

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sat. prijímač HD bez možnosti používať kar...

No, to sice ano, ale pokud udělají krok A) - vypnou na ICE kartách podporu CW (jak se to projeví na UNI čtečkách je otázka), jistě pak bude následovat krok B) - vypnutí CAId 0D96 u vysílaných programů. Takže výsledek bude úplně stejný.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Kasr@ Tím předěláním karty bylo myšlený přesně to, co popsal kubisek. Prostě z ICE s podporou CW se stane defacto jenom čistý Irdeto.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

no jednou se

to možná stane,ale co by tím šítling získal?,potřebuje prachy od oveček,že by se stal prodejcem modulů?,tomu nevěřím R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ešte raz vďaka za všetkým školenie k mojej otázke, brrr neveril by som, že sa to vlákno tak natiahne. A myslím si, že táto téma bola poučná aj pre viacerých. Asi budem spoliehať v dudúcnosti na možnú rezervu v Cl slote. Istota je istota povedala mníška a natiahla na sviečku prezervatív

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra