![]() |
|
Nelze zadat parametryZdravím,můj strýc má nový přijímač Topfield. Má nalazen HotBird a Astru 1. Jenže automatické lazení na A1 nenalezlo všechny programy. Při ručním doladění chci například zadat kmitočet 10 773, ale přijímač mi po dopsání automaticky přepíše kmitočet na 12 334 a to u všech. Po té zas naladím RTL atd. Blindscan taktéž nevyhledává vše. Například Augsburg TV, Im1 Hits, TRT Turk,... U HotBirdu to nedělá. Je to HD přijímač. Už jsem zkoušel přenastavit LNB a DiSeqc. Nic. Díky všem za odpověď. |
sam1111
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: Nelze zadat parametryJak je velká parabola ? Zkusit na manuální ladění s zadáním A, V, PCR pidu. Když ne, potom přístroj reklamovat nebo vyhodit. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Nelze zadat parametryTo druhý :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Nelze zadat parametryNa přijímači se ladí a ne lazí a přijímač při manuálním zadávání nic automaticky nepřepisuje, je to jen a jen rukama! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Nelze zadat parametryTondach: je to tak, já to mám před očima, ještě mě napadlo - nemůže to být nastavení USALS. Velikost paraboly 80 cm. |
sam1111
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
![]() |