![]() |
|
Konvertor k parabole od UPCDobrý den, mám parabolu (včetně dalšího zařízení) od UPC, mívala výpadky při deštích v poslední době, od posledního deště již nefuguje (předpokládám konvertor, ostatní zařízení se zdá, funguje). Kruhová plastová krytka na konvertoru úplně zduřela(ta, ve směru do ohniska paraboly), nejspíš tedy do konvertoru napršelo (ne jednou). Dá se to svépomocně opravit, případně krytku něčím substituovat, rozebrat, vysušit apod. a jak? Nový konvertor, parabolu, přivolat technika nechci vzhledem k tomu, že bych rovnou raději přešel k anténě a pozemnímu příjmu (jsem laik, na to bych si technika přivolal), než platit za opravu toho satelitního příjmu. Dík za rady. |
mal2c
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Konvertor k parabole od UPCNic neplatíte, technik zdarma vymění. |
Lvan
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: Konvertor k parabole od UPCAno, sušit, substituovat, rozebrat a pak zahodit a dát tam nová lnb za pár korun ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Konvertor k parabole od UPCVrátit ten krám UPC a přejít na dvb t. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
RE: Konvertor k parabole od UPCCo by kdo dělal s nesmyslem zvaným DVB-T? |
Lvan
![]() |
|
nesmysl zvaný DVB-Tje nyní výbornej job. Mnoho uživatelů nyní opouští satelitní vysílání a hromadně přecházejí na DVB-T. Ten nesmysl má ZATÍM tolik výhod, že je pravděpodobně pochopíš ty až časem.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Konvertor k parabole od UPCNeznám žádnou výhodu DVB-T. |
Lvan
![]() |
|
Re:Lvan, drobeček, mcm1, kubaNo kéž by to bylo zadarmo, smlouvu jsem nečetl (protože jsem ji neuzavíral..je to k vedlejší kartě uzavřeno známou) a zařízení se převedlo do vlastnictví smluvní strany, ve všeobecných obchodních podmínkách se hovoří jen o reklamaci služby, tedy nejedná se o nájem apod., na info lince mě odkázali na nějakou spolupracující firmu, co tu technickou stránku pro UPC zařizuje a že si za tu opravu zaplatím...Nový LNB, takovej jako tam byl cca 600,- ... za tu cenu bych si radějc koupil anténu, nehodlám celej život trávit u TV, ale prozatím UPC neplatím já... DVB-T ...jj, ale prozatím jako ultima ratio |
mal2c
![]() |
|
RE: Konvertor k parabole od UPCNový LNB Vás vyjde na cca 120 Kč. |
Lvan
![]() |
|
Neznám žádnou výhodu DVB-T.Třeba dvacet televizí zadarmo bez poplatků.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
dvb-t...zadarmo v CZ? tak na SVK sa platia koncesie za verejnopravnu TV...VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: Konvertor k parabole od UPCZadarmo.. hm.. Tak stejně touto logikou jich mám zdarma asi tak stovky a k tomu dle své libosti a svobodné volby zaplatím ty, které si žánrově vyberu. |
Lvan
![]() |
|
...dvacet televizí zadarmo bez poplatků,na drtivou většinu z nich se ale nedá koukat. To si raději připlatím. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
Koncesionářský poplatekPokud se nemýlím, tak koncesionářský poplatek je 135,- měsíčně pro domácnosti, který platíte stejně tak jestli máte satelitní nebo pozemní příjem... u toho satelitního si nezřídkakdy připlatíte za další služby, ale i za ten základ, který máte v případě pozemního zadara (+konc. poplatek), asi otázka volby, osobně si vystačím s ČT, ani mi nejde příliš o nějaký super kvalitní obraz... ale na každém co požaduje :) |
mal2c
![]() |
|
Re: LvanMohl byste mi sem hodit třeba odkaz na nějaký ten kolem stovky (je to na jednu TV)? Příp. které parametry/vlastnosti mám respektovat při výběru? Díky |
mal2c
![]() |
|
RE: Konvertor k parabole od UPCInverto BLACK Premium Single 40mm LNB 128 kč.Najdeš na Heureka.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
LvanLvankuba MÁ PRAVDU skutečně se to děje jen ty si to nechceš připustit ,Plno lidí nemá zájem o 20 -100 a více programů i když jsou zadarmo , ale v cizím jazyce jako ty .Třeba já cizí mluvený programy vůbec neladím a mám KOBÍK balíček a dvě družice a to je dost . na to koukání doopravdy stačí DVB-T ,1. Ńebudu (nevhodné slovo) který stále za večer jen přepíná kanály . 2, nejsem sám doma u TV I KDYŽ MÁME 3 :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Konvertor k parabole od UPCJe to věc UPC,ať oni dodají lnb.Já bych nový nekupoval.V dvb t mám cca 60 programů,na sat.z 8 konvertorů stovky,ale ten už dnes zapnu tak jednou za 14 dnů. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
RE: Konvertor k parabole od UPCV dvb-s neexistuje nesmyslná (nejen) česká specialita SFN, kdo řeší velká města a příhraniční oblasti ví o čem je řeč. Velkohubá prohlášení o plném nahrazení dvb-t příjmem nefungují spolehlivě anebo jsou poměrně drahá. Ono se nějakému zákazníkovi těžko vysvětluje proč tuner v jedné TV si s odrazy poradí a jiný ne a proto se obraz trhá a kostkuje.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
mal2cNo jestli Ti dali UPC parabolu něco, jako od DiGi, tak se nediv a je to "šunt", potom daj nejlevnější LNB konvertory - no a hotovo. A nejvíc si naďálo UPC do bot, že přešlo z pozice 19,2°E na 0,8°W. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
hlavně sischovej ten jejich vadný LNB,budou ho chtít při ukončení dodávky služby R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
![]() |