Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Ochrana pred bleskom

Mám strach z úderu blesku do satelitnej antény alebo z naindukovaného prúdu po zásahu bleskozvodu. Myslíte, že toto pomôže ochrániť TV?
http://www.conrad.cz/ochrana-proti-blesku-f-konektor.k940261

Fidzi
Registrace: 8/2014
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

kuba

no hned bych letěl z5,tak za rok ,už se těším,v Burgasu super letiště co?,bacha na focení a kameru,hned bude u tebe ochranka,letos jsou nějak hákliví R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@kuba

Vyhodil som už toľko peňazí na hlúposti...a z tejto mám aspoň dobrý pocit. A o tom to je. Robím to pre kľudnejší spánok a dobrý pocit. ;)

Fidzi

Fidzi

takovejch kravin dnes můžeš nakoupit a pokud se nic nestane,budeš s nákupem spokojen až do smrti R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierrepetr

A presne o to mi ide.

Fidzi

Fidzi

až ti do roka do toho bouchne a budeš mít škodu,napiš ,jak jsi spokojen,proti blesku není obrana,jedině slušné pojištění domácnosti a modlit se,aby ti po dvaceti letech placení něco dali,řeším to každoročně u několika zákazníků a není pojišťovna,jako pojišťovna R^ :laughing: R^

pierrepetr

Poisťovňa

A s ktorými poisťovňami máš najlepšie skúsenosti ? Teda, že preplatia zničený šrot bez veľkého reptania a skúmania, či to bol priamy zásah bleskom alebo len indukovaný prúd...

Fidzi

Fidzi

no to záleží na protokolu,který musí napsat technik,opravna atd..,nejlepší zatím česká poj.,nejhorší čsob,100 000kč škoda na majetku a vyjádření po 20letech placení,v pojistných podmínkách je napsáno,že pojišťovna může hradit škodu,tedy může,chápeš?,může,není to hezké R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra