![]() |
|
Nová zákaznická zóna SkylinkJak se Vám líbí? Za mě, pokud bude nutné pro přihlášení znát číslo karty místo loginu, tak to moc mobilní nebude - chytré, méně "otravujících" zákazníků. Kdo si ho pamatuje, že? Navíc, vytahováním si kartu ošoupete a budete muset měnit - leda si ho poznačit, nebo uchovat balení - uživatelsky velmi nepřívětivé... RvJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna SkylinkNa Slovensku zatiaľ všetko po starom |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna SkylinkPřišlo mně to mailem - prý vybraným zákazníkům s možností vstoupit ještě před ofiko spuštěním - předpokládám, že to dostalo více lidí ...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
@redakceTo to fakt nikomu jinému nepřišlo... ? A co redakce, nemá nějaké info?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna SkylinkPozitivní je, že změna, kterou jsem provedl po telefonu - přidání placení SERPO ke stávajícímu inkasu na jiné kartě - se v nové zóně projevila ihned po telefonátu, ve staré až za několik hodin...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna Skylinkjá tedy nevím. Když dám na Skylinku zákaznická zóna, tak se mi neustále objevuje ta původní stránka s přihlášením (login nebo e-mail) |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna SkylinkPřes jejich web se taky dostanu do staré zóny, ale přes odkaz v mailu, kde se uvádí a teď cituji: "Poznejte novou Zákaznickou zónu Skylink a buďte mezi prvními, kteří se do ní přihlásí. Patříte mezi vybrané zákazníky, kteří mohou do nové Zákaznické zóny vstoupit ještě před jejím oficiálním spuštěním." jsem se dostal do nové, po ověření mailu vidím všechny své karty (nejen tu jednu, kterou jsem uvedl do přihlašovacího okna místo loginu) a všechny své další údaje. Jen mě štve, že pro další přihlášení nelze použít původní login, který si pamatuji, ale zas a pouze číslo karty, jak píšu v prvním příspěvku - to mně přijde otravné, prostě krok zpětJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna SkylinkDalší citace: "Proces přihlášení projdete ve třech krocích - zadáte číslo Vaší satelitní karty, ověříte email a na závěr zvolíte své heslo k účtu." - A zde POZOR, zadání nového hesla přepíše i heslo ke staré zóně přes web Skylink.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna SkylinkCo to bude zase za kravinu? Asi je třeba zase rozj. to co konečně už jakostakos funguje...? Když máš pod jedním účtem více karet tak se po přihlášení číslem karty dostaneš kam? jen k té jedné kartě kartě nebo normálně k celému kompl. účtu? Jaký to má smysl? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 390 |
![]() |
|
Jackaldík za popis, byl jsi rychlejší než můj dotaz.... |
lance
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna SkylinkPokud je pod účtem více karet, tak po přihlášení přes jednu (po prvotní autorizaci) se automaticky dostanu do detailu dané karty. Pokud chci přepnout na jinou kartu, tak to po mně chce zvolené heslo, které se "propsalo" i na starý web...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna Skylinktakže už neuvidíš pod svým účtem přehledně pod sebou všechny své karty s výpisem jejich služeb ? |
lance
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna SkylinkVypadá to, že na detail karty a objednávku služeb se dostane každý (po úplně prvotní autorizaci mailu), kdo bude znát číslo dané karty - tedy asi, je tam možnost volby objednat, ale nezkoušel jsem to až do konce, takže nevím, jestli to někde dále to heslo nebude požadovat taky.. Pro přepnutí na jinou kartu a pro zobrazení osobních údajů je pak nutné už zadat heslo.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
andlanceNa seznam karet pod sebou se dostaneš, ale je tam pouze od kdy je aktivní, region, možnost reautorizovat, změnit PIN, pojmenovat si danou kartu, přiřadit typ přijímače a přidat další kartu. Detaily služeb jsou pak po výběru jednotlivé karty, což ale není řešeno roukliknutím dané karty, ale přepnutím vpravo nahoře pomocí rozbalovací roletky...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna SkylinkJe tam odkaz na video, kde popisují prvotní přihlášení ...https://www.youtube.com/watch?v=umTQ--nVCK0 Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna Skylinka jak spravovat účethttps://www.youtube.com/watch?v=Lel4YjBoPgk a jak nakupovat služby https://www.youtube.com/watch?v=j7fUTaGWN_0 Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna Skylinkvšechny jejich novinky, to je jejich hrob1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna SkylinkProc sem misto videi nedate link?VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna SkylinkMě nové prostředí příjde lepší než staré. Připadá mi to přehlednější. Ale to přihlášení pomocí čísla karty mě nepříjde moc dobré. Kdo má více karet, tak se mu to asi zamlouvat nebude.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna Skylinkradsej by som bol, keby lepsie a rychlesie fungovala ich zakaznika linka a hlavne odpovede, ked im posles mail. Dnes som pisal do jednej nemenovanej poistovne, nestihol som ani opustit ich web (cca 2-3 min) a uz mi zvonil mobil.Napises do Skylinku a reakcia 2 - 3 dni, ak vobec odpovedia. |
jendo75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Nová zákaznická zóna Skylinkuff zaujímavé ,len kto vymýšľa tie "nápady u nich " :crying: by som mu pridal na plate min 500 eur mesačne lebo sú "vynikajúce" .. neviem čo sa stažujeme :fuming: alebo nie?VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.
|
vladenko
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
![]() |