![]() |
|
Magio sat set top box ZENTERIO 7110SXpo prechode na thor mam problem s ZENTERIO 7110SX set top boxom od magio satu na niektorych staniciach po update nejde dat do pamati zvukova stopa (ceska,slovenska) stale sa po prepnuti vracia povodne nastavena vyrobcom, samozrejme bud anglicka alebo madarska...v nastaveniach pouzivatela sa da prednastavit prvotna stopa bud slovenska anglicka alebo madarska CESKA chyba to iste plati aj o druhotnej zvukovej stope a titulkoch...na par programoch (tlc,tv paprika axn black,white Viasat nature to ma problem) na film europe nenaskocia ziadne titulky lebo na vyber su ceske, chorvatske a madarske ci ake ale vsetko sa zase musi zadavat kazdykrat pri kazdom prepnuti manualne kedze v hlavnom vybere sa da prednastavit len slovenske , madarske a a nglicke ale ani jedny take nie su v ponuke potom ....fakt super update lebo na Amose ziadny taky problem nebol, vsetko zostalo v pamati ako si kto nastavil teda ja som taky problem nemal vobec...da sa s tym trosku vybabrat a prednastavit prvotnu aj druhotnu zvukovu stopu v menu ako SLOVENSKU lebo inak to robi na vacsine tychto programoch kde je viac zvukovych stop, proste jednoducho by stacilo aby sa dala prednastavit slovenska ako prvotna a ceska ako druhotna alebo aby si to ten prijmac pamatal na kazdom programe zvlast to iste plati pretitulky, som prekvapeny ze to ma takyto problem teda po novom, lebo doteraz to nebolo...volal som do telekomu a tam povedali ze o tom vedia, ale nevedia kedy to vyresia ...super, nejake ine rady skusenosti , moznosti? |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 442 |
![]() |
|
RE: Magio sat set top box ZENTERIO 7110SXurcite to nie je prechodom na inu druzicu, tieto vlastnosti si musi uchovat samotny prijimac, chybu treba hladat tam, najlepsie u toho komu za to platis, nakolko je to platena sluzba, musi poskytovat technicku podporu prevadzkovatel |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: Magio sat set top box ZENTERIO 7110SXJa mám ten ich KAON a tiež mi robí to isté čo aj tebe, ale mne až po vypnutí boxu a opätovnom zapnutí, nepamätá si zadávané stopy, titulky taktiež nejdú automaticky. Asi musia vydať ďalší update v budúcnosti... |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
![]() |