![]() |
|
přestal vycházet SAT a DVB-T magazínU konkurence se píše,cituji:Na dotaz u vydavatele mě bylo sděleno,že včetně č.8 přestal vycházet SAT a DVB-T magazín a bude zřejmě v insolvenci.Škoda a já ho sháním po tabácích. :((O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
pierrepetrNechce se mi věřit, že by o ten časopis nebyl zájem, nevím odkud jsi ale kdykoliv jsem někde sat-magazín sháněl tak jsem měl celkem problémy a to třeba i v Liberci. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
![]() |
|
Antonio20no to ti věřím a víš proč ho nikde neměli?,ne proto,že by byl vyprodán,ale protože to nikdo nekupuje,tak to na krám ani neberou,seženeš ho vždy u sponzorských firem na předposlední stránce,ti ho dostávají jakoby zdarma a těm tam právě leží R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
doplňujijde o úzce zaměřený časopis,v každé trafice to nebude,speciálky na sat.techniku by to mohly mít,sponzorské určitě R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: přestal vycházet SAT a DVB-T magazínTo možná ano ale věř mi, že v trafikách ten časopis měli snad všude, ale zase nevím kolik kousků objednávali. Nicméně podle toho usuzuji, že zájem o něj byl a stále je. |
Antonio20
![]() |
|
RE: přestal vycházet SAT a DVB-T magazínHodně mi to připomělo situaci v securitechu kde jsem si párkrát koupil satkurier, že jim tam leželo několik starších čísel třeba i rok starý. Je ale pravda,že tam už si to kupovalo jen minimální množství nadšenců navíc ta cena. :-/ |
Antonio20
![]() |
|
Antonio20ale to neřeš,pokud ho potřebuješ ,tak ho seženeš,na 100% štusy Techsat HK,nechci dělat reklamu,admin to když tak prosím smažte,není to úmysl |
pierrepetr
![]() |
|
Ta doba,když jsem stál frontu na Amatérské rádio je prostě pryč a to ho měli v každé trafice,dokonce jsem ho pak bral i přes známou pod pultem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: přestal vycházet SAT a DVB-T magazínDěkuji, uvidíme jak to s ním dále bude, každopádně teď co jsem v Praze tak ho není problém sehnat. :8) R^ |
Antonio20
![]() |
|
no takhlavně ,že tam máš co číst,více takových a bude dál vycházet R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: přestal vycházet SAT a DVB-T magazínTo je fakt. ;) |
Antonio20
![]() |
|
namátkouč.7 listujistrana1-5 reklama a seznam 6-11 recenze,to by šlo 12-eutelsat 3B,nemusím číst 13 reklama 14-15 chorvatské programy,nemusím číst 16-17 Hevc,nemusím,ale přečtu si 18-23 info servis,nemusím 24 sportovní přenosy,nemusím 25-34 seznam stanic,všude na netu 35-37 adresář firem,všude na netu 38-41 fotbal,nemusím 42-ARD alpha,no coment 43-45 sat.rádia,nemusím,jinak na netu vše 46-47 vysílač kleť,Saxona si přečtu 48-50 analyzer DVB-T v praxi,nesháním,nekupuji,nečtu 41-51 tabulka vysílačů DVB-T,všude na netu 58-sponzoři a to je vše,proto si to nekupuji,někoho to jistě zajímá,proto to ještě vychází R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: přestal vycházet SAT a DVB-T magazínNo na seznam stanic v tištěný podobě je podle mě satkurier nejlepší mají tam kompletní seznam družic, u našeho magazínu mě mrzí, že tam ty přehledy jsou jen na pár družic.Pak si samozřejmě rád přečtu o zahraničních platformách, sportu v sat tv, recenze na přijímače a o vysílačích, ostatní věci jen okrajově. |
Antonio20
![]() |
|
tak protebe je to celkem přínosné,redaktoři jsou rádi R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Časopis o mičem.Odborný časopis:rozhovory a články s trapnými a ještě českými herci,informace které jsou kde-koliv dostupné a ty předplacené a nepravdivé recenze, no kdo rozumný o to stojí.Pierrepetr to např.v tom č.7 vystihuje jasně. Časopis který si musím zaplatit a dívat se na již jednou časopisu zaplacené a špatné reklamy NE. S odborností a profesionalitou ten časopis nemá nic společného.Jarda. |
tatin
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
tatinKdy v tomto časopise vyšel nějaký rozhovor s hercem??On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
tatintak to by mne taky zajímalo.Asi došlok záměně časopisů. |
sono
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: přestal vycházet SAT a DVB-T magazínTipuju, že se jedná o záměnu s časopisem Skylink.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: přestal vycházet SAT a DVB-T magazín:))) :))) :))) |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
Přirovnání.Takhle dopadl odborný měsíčník " Stereo a Video ", stal se z toho, časopis pro " SNOBI " !!( Ještě vychází) ?? K SAT a DVB-T magazínu se nebudu vyjadřovat - to nemá cenu. :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@CESTo by me tedy moc zajímalo, jak by si se chtěl k časopisu vyjadřovat. Hraješ si na fachmana, přitom bys nebyl schopen do podobného časopisu vytvořit ani odstavec textu.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: přestal vycházet SAT a DVB-T magazínLajk pro Saxona! |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
SaxonKolego já jsem amater,jo i uznám svoji chybu, ale nerozumím tomu proč Ty se zde na Webu neustále do mě trefuješ a napadáš mě - máš nějakou nemoc, nebo co ?? Tak se chovai ti,co ho mají ktátkého a mají z toho mindráky, no já problém nemám,od LNB na ráhnu na pokraj paraboly 10". Sis o to řekl ! ! ! Říkam Ti to Marku," NECH TOHO " !!!! |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Saxontak jsem si dal práci a vše zajímavé jsem z pěti čísel přečetl,jediné co se dá číst jsou recenze a tvoje příspěvky,fakt by alespoň mě stačilo 10 stran,ostatní je všude na netu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: přestal vycházet SAT a DVB-T magazínJak říkám, inteligent hadr. Že jsi velkej č..., se ví už dávno, to nám tu psát opravdu nemusíš. Čte to tu hodně lidí, tak si nedělej ostudu ješte víc.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
PierreDíky, vážím si toho.On Air!
|
Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |