![]() |
|
přestal vycházet SAT a DVB-T magazínU konkurence se píše,cituji:Na dotaz u vydavatele mě bylo sděleno,že včetně č.8 přestal vycházet SAT a DVB-T magazín a bude zřejmě v insolvenci.Škoda a já ho sháním po tabácích. :((O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
CES.........to neřeš,občas si každý vjede do vlasů,je to veřejné fórum a píše sem každý,to jen výměna názorů R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
SaxonNech toho a dej si " MOKRÝ HADR NA PALICI ", má Tě tvdě na HÁKU. Už mě nebavíš a nevím zda Ti došlo, že p. Vyleťal ten WEB stvořil na pomoc lidem a ne pro PSYCHOUŠE. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@CESOK, díky za radu. Jdu si pustit dnešní Vueltu. Pěkný večer.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
pierre. - kolegoJá se radší pro dnes vypnu, už jsem se dost pobavil. Přeji Vám kolegové klidnou a úspěšnou satelitní noc. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: přestal vycházet SAT a DVB-T magazínCES by měl napsat do toho časopisu příspěvek ohledně vypínání cryptoworksu a ICE karet, to je jeho parketa ;) :))) :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
drobečeknech ho spát R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: přestal vycházet...Mě by zajímal 14-dení program jak ho má skylink,neboť mi skončí balík a i jejich časopis.Nedá se platit,získat takovej progrsmove biletin někde? ? :lookaround: :lookaround: |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
![]() |
|
ještě dodámže se mi klepou ruce ,nebo to dělá klávesnice ,? ? Rv :razz: |
korkoran
![]() |
|
no já topo tobě opravovat nebudu a upřímně,mě to nevadí,na to tady je jinej expert přes pravopis R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
to by bylmožná námět pro redakci časopisu,určitě by jim stoupla prodejnost R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
to mě je na skylinkuto nejsympatičtější a elektronická verze je zase pro manželku nepřijatelná,to jsem dřív musel občas vytisknout. |
korkoran
![]() |
|
možná byto mohl vedení navrhnout Saxon,má k tomu blíž,já bych si ten časopis taky možná kupoval R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |