Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Výměna přijímače Digi tv

Zdravím.mám 2 sd přijímače za jeden paušál a dnes jsem volal na jejich infolinku a chtěl domluvit výměnu jednoho za Kaon Hd.k mému překvapení mě bylo sděleno že si musím vyměnit oba že pouze jeden nejde,jelikož ten druhý je připojen k staré tv je tam hd přijímač k ničemu a není potřeba ho měnit, kdyby bylo nejhůř,má ten Kaon scart? A jestli s podobným problémem (výměna obou přijímačů ) nemá někdo nějakou zkušenost.diky

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@Anubys

Mě řekli, že mi vymění jen jeden, když druhý používám na CRT telku a tudíž ho nepotřebuji.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Dual

Volal jsem tam také, mám dual a to se prý dá vyměnit jedině za 2ks Kaon ( i když mi stačí pouze 1 HD přijímač, druhý mám připojen na CRT ). Jediné řešení je prý ukončit smlouvu a založit novou. Ale kombinaci 1ks Kaon a 1 ks single pro CRT mi nenabídli.

jskr
Registrace: 6/2008

všetkým

Však ten Kaon ma aj scart, tak čo tu stresujete

milosza001
Registrace: 2/2013

Dual

To vím, že má scart, ale ve finále potom dalších 30 korun za přijímač ( nebo ho koupit ). To už je potom fakt levnější servisní poplatek od Skylinku, ale to je samozřejmě na každém. Omlouvám se za stresování :O

jskr
Registrace: 6/2008

Kaon HD - jiný software

Zdravím, má prosím někdo zkušenost s tímto přijímačem? Jde mi o to, že DIGI nyní nabízí výměnu za staré přijímače a to buď na pronájem nebo je možné Kaon rovnou odkoupit. Jde mi o to, že v případě kdy Kaon odkoupím a v budoucnu již nebudu chtít DIGI, tak jestli jde přehrát software a přijímač pak použít pro SAT příjem od někoho jiného? Díky

Vally
Registrace: 8/2014

Výměna přijímače Digi

Bohužel dnes mi sdělili, že se výměňují jedině oba přijímače. Kanony prý mají připojení scart i ke starším televizím, které nelze připojit přes HDMI.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra