![]() |
|
Výměna přijímače Digi tvZdravím.mám 2 sd přijímače za jeden paušál a dnes jsem volal na jejich infolinku a chtěl domluvit výměnu jednoho za Kaon Hd.k mému překvapení mě bylo sděleno že si musím vyměnit oba že pouze jeden nejde,jelikož ten druhý je připojen k staré tv je tam hd přijímač k ničemu a není potřeba ho měnit, kdyby bylo nejhůř,má ten Kaon scart? A jestli s podobným problémem (výměna obou přijímačů ) nemá někdo nějakou zkušenost.dikyJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@AnubysMě řekli, že mi vymění jen jeden, když druhý používám na CRT telku a tudíž ho nepotřebuji.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
DualVolal jsem tam také, mám dual a to se prý dá vyměnit jedině za 2ks Kaon ( i když mi stačí pouze 1 HD přijímač, druhý mám připojen na CRT ). Jediné řešení je prý ukončit smlouvu a založit novou. Ale kombinaci 1ks Kaon a 1 ks single pro CRT mi nenabídli. |
jskr
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
všetkýmVšak ten Kaon ma aj scart, tak čo tu stresujete |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
DualTo vím, že má scart, ale ve finále potom dalších 30 korun za přijímač ( nebo ho koupit ). To už je potom fakt levnější servisní poplatek od Skylinku, ale to je samozřejmě na každém. Omlouvám se za stresování :O |
jskr
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
Kaon HD - jiný softwareZdravím, má prosím někdo zkušenost s tímto přijímačem? Jde mi o to, že DIGI nyní nabízí výměnu za staré přijímače a to buď na pronájem nebo je možné Kaon rovnou odkoupit. Jde mi o to, že v případě kdy Kaon odkoupím a v budoucnu již nebudu chtít DIGI, tak jestli jde přehrát software a přijímač pak použít pro SAT příjem od někoho jiného? Díky |
Vally
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
Výměna přijímače DigiBohužel dnes mi sdělili, že se výměňují jedině oba přijímače. Kanony prý mají připojení scart i ke starším televizím, které nelze připojit přes HDMI.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
![]() |