![]() |
|
Karta SkylinkProsím o radu. Po 22.00hod nahrané pořady zakódovány. 2x volán Skylink bez úspěchu. Karta ICE, přijímač Humax 5100S,rodičovský zámek nastaven v přijímači zobrazit vše.Jiná karta uzamčené programy ihned otevře/není u ní zaplacen ani SP/.Děkuji |
komisar123
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Karta Skylink1)Nahrávat lze právě sledovaný program, přijímač však umožní při nahrávání přepínat na programy vysílané ze stejné frekvence. Nahrávka je ukládána v rozkódovaném tvaru, jestliže sledujeme právě nahrávaný pořad. Pokud je přijímač přepnutý na jiném programu, než který je nahráván je záznam uložen zakódovaně a je nutné ho nejpozději do 24 hodin dekódovat tím, že ho přehrajeme s dekódovací kartou.2)Poklud karta je v Cam modulu:Tím není splněna podmínka komunikace boxu se systémem a nejspíš máš Irdeto/ICE kartu v Irdeto modulu. Lépe použít ICE kartu vloženou do Cryptoworks modulu.Doporučení je stále stejné - nahraný, zakódovaný pořad bezprostředně po záznamu přehrát do odkódované formy. Asi bych se obrátil na servis sat.techniky ( kde ti vysvětlí princip chování přístroje). |
MT543
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
Pro MT543Moc děkuji,ale mě to nikam nepustí- a napíšemi to.že je to zakódováno rodičovským kódem-zadám 0000 a opět to píše rodičovský kod pin je blokován obraťte se na vysílací společnost.Karta je vložena přímo do satelitu dekodéru Irdeto. V bodě 1 odpovědi to fungovalo u karty Irdeto a ní jsem již neplatil SP,ale hned mi to odblokuje-tak to je divný. |
komisar123
![]() |
|
RE: Karta SkylinkProveď si rezet PINU karty (z webu skylinku), někdy před rokem jsem to u kamaráda řešil a mám v paměti, že to stačilo. Ještě to může souviset s věkovým omezením, nastavit na nejvyšší. |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Karta SkylinkReset Pin karty proveden u Skylinku a tím,že víc pro mě nemohou udělat, v přijímači nastaven věk *bez omezení*.Nechápu,že u karty Irdeto/bez zaplacení SP/ to jde a karty ICE ne. Jinak děkuji za odpovědi. Mohu si zaplatit SP u karty Irdeto a Ice prodat, ale problémy by měl zase někdo jiný a to nechci. |
komisar123
![]() |
|
RE: Karta SkylinkTakový kraviny jako je rodičovský zámek a nějaké hloupé hesla jsou k ničemu. Pak jsou problémy. V zásadě nic takového nepoužívám. |
patera
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Karta SkylinkSkusil si reset přístroje-ono někdy nestačí jen vynulovat zámek,reset pinu karty-nenaskočí ihnet,mrkni do té karty ,u ICE bych to prováděl pokud možno mimo modul ! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
![]() |