Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

Digisport 3 na Magio Sat M

Podla https://www.telekom.sk/osobne/magio-televizia/kanaly-magio-sat/ by mal program fungovat, technici ale tvrdia, ze ten program uz je (ci bude?) vo vyssej ponuke a na stranke je chyba! Nasledne vcera operatorka slubila, ze mi program aktivuje, lebo mam nan narok. Fakt neviem... (Mam ten balik 2 tyzdne a uz problem.)

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digisport 3 na Magio Sat M

daj si balik L a mas po probleme, ja uz cakam na XL...sorry ale je logicke ze do zakladneho balika uz toho moc pridavat nebudu, skor presuvat aby ziskali ludi do L baliku, vsetci to tak robia, inak by asi nikoho nedonutili si priplatit.., zas az taky extremny rozdiel to neni

robert79
Registrace: 3/2011

a su nejake spravy o XL? bude to vobec existovat niekedy? pise sa o om uz par mesiacov a stale nic a ani nemam predstavu co tam chcu dat

LG 32LH5000 1080p - Kaon CO1300 HDMI - Magio Sat L

Eddward
Registrace: 3/2010

no ked tam volam tak vzdy mi hovoria ze sa chcu priblizit k programovej skladbe z Magia cez optiku ...aj ked to o tom pochybujem ze by to az tak rozsirili...ale stale neni nic iste lebo oni maju taku divnu politiku dopredu nic nehovoria kym to neni v ponuke az...to iste plati aj o moduloch pre individualny prijem...ale ja myslim ze casom bude XL balik urcite , ja tipujem tak do polroka aj moduly aj XL balik, kedze nateraz tych noviniek asi bolo dost, nemozu vsetko naraz vypustit ved cim by zase chceli nalakat ludi o rok o 2 trebars..

robert79

Mal som 8 rokov Digi a z Digisportu boli za stale rovnaku cenu dva + 2x LM. Teraz mam 2 tyzdne Magio Sat a uz sa redukuje. Ide mi o princip, ale hlavne o odpoved, ci Digisport 3 niekomu ide v ponuke M (nie o filozofovanie).

PS: "Technici" na ...123 777 vraveli, ze ponuka XL na satelit pride coskoro. A ohladom mojho problemu je smiesne, ze kedze Digisport 3 je uvadzany v ponuke M, nie je vlastne mozne si ho priplatit.

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004

a ty nemas od Telekomu nic ine ? Magio Sat L s komplet ponukou by si mal za 9e...
tak ci onak tie sportove programy asi dlho nevydrzia v M baliku a v zasade si potom mohol prejst radsej na novu Digi kde by si to mal naisto v zakladnom baliku za 9,60 + box

Eddward

Sorry ale digi oproti magiu sat je velmi slabe a drahsie , magio sat ma vsetky sportove stanice ... V magiu sa maju od septembra diat nejake presuny a ked budu zavadzat XL balik tak mozes cakat presuny tiez ... A k tomu digi ...by si sa velmi divil ze v zaklade tiez uz neni to co na povodnej digi bolo uplne normalne plus prenajom za hd box to tiez nebolo takze v konecnom dosledku nechapem ako tam moze niekto zostat...

robert79

ano ale ked povies A musis povedat aj B... za normalnych okolnosti NIE JE Digi drahsie ako Magio Sat. Magio Sat ma Baliky za 10 a 15 eur, Digi za 9,60 a 12,90 eur... je Digi drahsie ? nie je... samozrejme ked sa vyuzia akcia "chytry balik" tak je situacia uplne ina...

reagoval som na to ze bmilan ma Magio Sat M, cize zrejme nema ziadnu dalsiu sluzbu od Telekomu, pretoze L balik v akcii by bol este lacnejsi ako M za standardnu cenu.

Dalsia vec, Magio M ma teraz v ponuke sportove programy, co ale bude po septembri neznie lakavo a moze sa stat ze v M baliku za 10 eur neostanie ziadny Digi Sport alebo Slovak Sport. Preto pisem ze sa v tom momente viac oplati Digi Standard za 9,60 kde su Digi Sporty 1,2,3 aj Slovak Sporty 1,2,3.
Samozrejme ak sa to stane tak to bude od Telekomu dost hlupy tah a Magio bude dost neatraktivne.

To iste plati aj pre eventualne presuny do XL balika, Telekom musi vediet ze velke presuny nemoze robit lebo ma konkurenciu v podobe Digi kde su za 12,90€ uz vsetky Digi Sporty aj Slovak Sporty, takze maximum je podla mna Magio L za 15€ ako je o dnes. Za 20€ si to nikto objednavat nebude.

Eddward

Eddward: mas uplnu pravdu ale myslel som to tak ze ked chce uplne vsetky sporty (mimochodom slovak sport2 bude v magiu uz len HD verzia,takze zas v novom balicku tentokrat HD balik,ale nic sa nedeje lebo zivotnost slovak sportov je dost mala pocitam ze do roka zostane tak maximalne jeden ak zostane)a to evidentne asi chce tak je lepsie ked si da L balik od magia a ma pokoj a nikdy nevies co vymysli Digi tiez tvrdili ze vsetky ceny zostanu rovnake a nic sa nebude menit a bum uz su tu aj 2 balicky a Viasaty by si marne hladal....a este jedna vec a dost dolezita ktora ti usla Telekom urcite nema Digi za konkurenciu lebo telekom vlastni Digi takze to su len take hry na zakaznikov...

robert79

neboj viem dobre ze Telekom vlastni Digi... nemyslel som konkurenciu v pravom slova zmysle no asi som tam mal doplnit ze konkurenciu vo vlastnych radoch a to plati...
Digi cenova ponuka proste tlaci na Magio ponuku a vidno to aj na tych akciach cez Chytre baliky a (aktualne) zaradenie sportovych kanalov...

ano Magio ma lepsiu ponuku v balikoch ale kto chce sport a hlavne Premier League tak mu moze kludne stacit Digi za 9,60 a nepotrebuje ziadne Magio M za 10, ci po presunuti do L za 15 eur, o XL ani nehovorim... uvidime co Telekom spravi, ale sucasne rozlozenie sportovych programov by som na ich mieste nechal ako je, lebo budu mat problem... spojenie MagioSat+PL si kazdy rozmysli...

No vyhoda Magia L z hladiska sportu je v zasade asi len v kanali Sport 2, co nie je zas extremny rozdiel... a opät uvidime co sa stane po pripadnych presunoch do XL, kde sa hadam ziadny sportovy kanal nedostane, lebo opät je tu lacnejsia Digi a pochybujem ze Digi je platforma ktoru chce Telekom uprednostnovat. Kvalitou argumentovat uz nemozu, lebo je rovnaka. Sam som zvedavy ako to dopadne.

Kolko ostane Slovak Sportov mi je teraz jedno, aktualne 1 az 2 kanaly by urcite stacili.
SS 2 SD ma skoncit naisto ? Pokial ostane v Digi SD verzia tak nema preco neostat aj v Magiu, kanal si zdielaju.

No ano nevies nikdy co vymysli Digi, ale tam su ludia velmi citlivy a stale je a zrejme aj ostane low cost platforma, takze tam tazko mozu robit nejake velke tahy. Bezny zakaznik stale dostane za 9,60 +/- minimalne to iste co predtym. Ano nieco ubrali, ale aj pridali.

Eddward

bmilan

keď ti ide o šport, tak si priplať za HD balik 2,79 a budeš mať Digisporty 1,2,3 v HD + SS2 HD + Eurosporty 1,2 v HD

milosza001
Registrace: 2/2013

Od 1.10.2014 budú všetky Digisporty SD už iba v balíku XL. A v Mágiu cez kábel IPTV budú od októbra všetky Digisport SD iba v balíku "Najviac" /20€/

Paterliny
Registrace: 1/2006

Ono kto má IPTV magio, tak sa oplatí si dať M balík za 10 € + športový HD za 4,19 a má pokoj... Od oktobra by mala byť v ponuke športového HD balíku na IPTV aj Digisport 5 HD, ktorá sa stane po zakúpení práv na španielsku La ligu od novej sezony, čisto stanicou iba na slovensku + Digisport 4 tiež iba na slovensku a v ČR pribudne aj Digisport 3, aby mohli v pohode odvysielať aj spomínanu La ligu v ČR.

Paterliny
Registrace: 1/2006

Paterliny....Dalsie nove programy nevies ktore pribudnu do XL baliku? Predpokladam ze Comedy central napriklad kedze je tam uz momentalne ale v kode s cz titulkami...dik

robert79

Eddward....ake citlive prekvapenie od Digi... vyradilo Disney a Filmbox

robert79

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra