![]() |
|
HBO Go na FreesatDneska mi z Freesat poslali aktivační kod pro připojení na HBO Go. Ale nejde to zaregistrovat. Píše to, že nemám předplatné HBO. Ale mám... Máte s tím taky někdo problém? Díky. :lookaround: |
huhu
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 261 |
![]() |
|
RE: HBO Go na Freesatme to same napise a hbo mam |
STEAUA
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: HBO Go na FreesatRegistracia prebehla bez najmensich problemov. ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: HBO Go na FreesatNo u mě furt nic. Píše,že nemám předplatné HBO. :-/ |
huhu
![]() |
|
RE: HBO Go na Freesatnejsi sam me to same |
STEAUA
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: HBO Go na FreesatTaky nejde a na plechové hubě už je hláška, že to máme zkoušet a být trpěliví. |
fatman
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
KopoMě to taky nejdeVU+ Solo 4K OpenATV 6.3,VU+ Solo2 OpenATV 6.3,Zgemma H9 Combo Multiboot 1.OpenATV 6.3, 2.OpenATV 7.3, 3.OpenVIX 5.3, 4.PKT Hyperion 6.4.2
|
Kopo
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: HBO Go na FreesatSlužba funguje bez problémů na 5 zařízeních, jsem zaregistrován asi už 10 dnů. Chce to jen pořádně nastavit. |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
RE: HBO Go na FreesatZprává od freesat na FB: někteří z klientů nám hlásili, že do služby HBO GO se nemohou přihlásit. Naše IT oddělení je o dané skutečnosti informováno a pracuje na tom, aby všichni oprávnění zákazníci mohli službu využívat co nejdříve. Děkujeme za pochopení. |
fatman
![]() |
|
HBO Go na FreesatProc nelze pouzit pro HBO GO TV Panasonic. HBO GO nepodporuje Panasonic, anebo Panasonic nepodporuje tuto sluzbu? |
relaxxx
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: HBO Go na FreesatZprovozněno bez problému na základě obdrženého mailu od freesatu a to jak na PC, tak i na tabletu s Androidem. V marketu TV Panasonic jsem aplikaci pro HBO GO nenašel. |
Slim2
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: HBO Go na FreesatDalší zpáva od freesat: Dobrý den, všichni klienti, kterým se dnes při přihlášení ukázala chybová hláška "data o službě nemohla být identifikována" dostanou zítra ráno email s novým aktivačním kódem. Přihlášení by již mělo probíhat bez problémů. Omlouváme se za potíže a děkujeme za pochopení.K tomu lze dodat jen: chm.... :O |
fatman
![]() |
|
RE:HBO Go na freesatChm... mě neposlali ani aktivační kód! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: HBO Go na FreesatAhoj, tak dneska rozesílají nové kody a už to funguje. Tak snad už to bude v pořádku. :8) |
huhu
![]() |
|
RE: HBO Go na FreesatTak druhý mail už OK. |
fatman
![]() |
|
![]() |