![]() |
|
Přenos IR povelů koaxemHledám nějakou alternativu k tomuto, ale nenacházím:http://www.thelektro.cz/products/sada-pro-prenos-signalu-ir-po-kabelu-/ Existuje něco podobného? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
záleží najakou vzdálenost to potřebuješ,jde to i bezdrátově R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Přenos IR povelů koaxemPéťo prosím, vynech toto vlákno, nejsem zvědavý na stupidity.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
to bylojen z dlouhodobého kamarádství,chceš to řešit stejně,nebo jinak? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Přenos IR povelů koaxemAž to budu chtít řešit bezdrátově, přijdu se zeptat petříka smajlíka.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
no tak sikup to samé"Hledám nějakou alternativu k tomuto" R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Přenos IR povelů koaxemSuper! A kde?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tady????http://www.nejnakup.cz/zbozi-cena/sada-pro-prenos-signalu-ir-po-kabelu-43f1a38 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
no přeci vTrutnově,máš tam e-shop adres. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Přenos IR povelů koaxemPetře tobě ten eshop funguje?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Přenos IR povelů koaxemPane kapitáne, prosím taky vynechte toto vlákno. Mohl byste si ublížit.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
tomíkuneznám přesné označení tohoto výrobku,tak jen hledám za tebe,zkus přesný typ,jestli ti to něco najde,kdysi jsem to taky hledal a taky sehnal,asi 3 roky z5,možná už to není k mání,tak to vyřeš jinak R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Přenos IR povelů koaxemDěkuji za to, co dávno vím. Jen přemýšlím proč máš stále potřebu mi něco radit :))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Přenos IR povelů koaxemA než to vyřeším jinak, fakt se tě nemusím předem zeptat?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomio to těžkouž jsem prošel 2x cizineckou legii |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Přenos IR povelů koaxemTak si ještě zajeď do Trutnova. Pokud to tam nebude (což už mimochodem taky dávno vím, ale to neřeš), tak můžeš navštívit místní krematorium, ať víš do čeho jdeš.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
no taknepiš sem a oslovuj emailem své kámoše,tady se ptáš všech,tak může každý reagovat a pomáhat,ale to jako zkrachovaný admin jistě víš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Přenos IR povelů koaxemJá ti neříkám, že nemůžeš, já tě o to prosil! (Ale to ti už asi stejně nedojde). Zatím si mi poradil:1. Že to jde i bezdrátově 2. Že už se to možná nevyrábí 3. Že jsi tento konkrétní výrobek nikde jinde nenašel 4. Žádnou jinou (drátovou) alternativu neznáš 5. Že mám k hledání použít vyhledávač Skvěle! No není tě tu škoda? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
bod 4http://shop.atoselektro.cz/johansson-uhf-pll-modulator-8155kit-ir_d2707.html R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Přenos IR povelů koaxemJo to by šlo, na něho jsem zapomněl. Dnes v době HD přijímačů možná ještě lepší, protože první stb nemusí mít interní modulátor(popř. už netřeba přidávat externí). Bohužel s dostupností to opět vidím bledě. Ale zatím jsem pořádně nehledal.Konečně! :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomiku535nikdy neselektuj předem,známe se málo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Přenos IR povelů koaxemNo jen se neraduj, zatím ho nikde nevidím skladem. Aby to s ním nedopadlo jako s tím mým, který už léta fičí bez problému. Je to sice humáč dnes tahat obraz v UHF ale k malé TV vystačí. Být to větší, raději zkusím znovu bezdrátově, ale po špatných zkušenostech s častým rušením v 2,4GHz, raději nějaký v 5,8.Mimochodem co nebo koho jsem "selektoval"? :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535"Mimochodem co nebo koho jsem "selektoval"?"přece lidi v tvém tomto vlákně na veřejném fóru,navíc dát dotaz v tuto dobu ,je jasné, kdo tady bude,já a pár špičkovejch psů,jinak to jde i alternativně řešit s bezdrátovým,těch je všude hafo a na ten stávající koax jen navázat "antény" těch hraček,ale to už je moc práce R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Přenos IR povelů koaxemNo právě proto, že tě znám :)) A kapitán to s tím busem do Trutnova zabil úplně, tak se nediv..Stačilo pochopit dotaz, odpustit si pár zbytečných otázek a doporučení(třeba z důvodu dlouholeté známosti), v prvním příspěvku dát link na ten Johanson a vlákno mohlo skončit. To tvé de.mentní smailíkování ani nekomentuji. Ale trap se jak myslíš, už ti do toho nebudu kecat ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535no ke.cat můžeš,ale jako červenej nic jiného dělat nemůžeš,ti smajlíci jsou můj podpis a pokud mě někdo nebude bu.zer.ovat,jako ty za adminování,tak se podepisovat budu,chápu nováčky,což ty nejsi,že ti smajlíci mohou i smyslnou odpověď degradovat,ale to už je jejich boj,komu budou věřit,měj se a brzy se můžeš těšit na dalšího kámoše,už leze z tropů R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
strejda googlehttp://www.klelektronik.cz/antenni-a-satelitni-technika/optex-prenasec-ir-signalu-po-kabelu-ir600-2/za pár šupů a příště víc hledat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |