![]() |
|
natrit parabolustane se neco,kdyz natru rezavou parabolu bile barvy nejake??jestli se treba projevi potom na signalu aquality??ted bohuzel nemam na novou parabolu...diky |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
RE: natrit parabolukolopik Ti si maďar alebo si Ťa nenaučili písať?T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: natrit parabolukdyby to slo upravit tak to ted zmenim..par chyb jsem napsal. |
kolopik
![]() |
|
THXKO" alebo si Ťa nenaučili písať?" - mal by si to opraviť, keď už kritizuješ. ;)T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: natrit paraboluAsi budu urejpanej ale když už nemám ani tisícikorunu na novou parabolu nebylo by lepší než čučet na TV a satelit jít někam na brigádu nebo si vzít nějakou směnu navíc...Ale je to jen můj názor.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: natrit parabolunic se nestane signal bude stejny |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: natrit parabolutaky záleží jakou barvou.Hlavně nic lesklýho |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: natrit paraboluleskla barva by vadila na qualite a signalu po natreni.ja zatim nevim ktery druh barvy by se hodil at ta rez nejde videt..at to neni na ostudu co lidi vidi parabolu. |
kolopik
![]() |
|
RE: natrit paraboluJo štětku + barvu, obrousit od koroze je-li FE. Potom odrezovač a základ barva Formex = made-in Holand a vrchní matné odstíny a stil nátěru je " rastrování " , viz profi paraboly. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
kvalitní barvastojí dnes víc než parabola,hlavně ne stříbřenku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
pierrepetrJo , DAS orig. nátěr 10,- EURO, nejlevnější je jetý OIL. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: natrit parabolutakže .... MAT |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
stříkni tosprejem z výprodeje za 3 pětky,nic s tím nedělej,jen zakryj LNB,za 2 roky to znovu prorezne ,ale ty už budeš mít našetřené prašulky na novou,nebo už ani parabolu nebudeš potřebovat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@kolopiklesklá barva nevadí tak signálu, jako to spíše vadí v den, kdy je družice se sluncem v jedné přímce...už jsem viděl pěkný roztavený a propálený plast na krytu konvertoru... |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: natrit paraboluAspon mal dobre nulovy bod...... :laughing:k teme, ako pise pp obycajny sprej, trochu ocistit a vybavene ...... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquerei se špatným nulovým bodem mohou chodit některé družice,pokud se bavíme o motoru R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: natrit paraboluNiektore asi ano, ale toto bolo myslene inak. Matny sprej to vyriesi .....uz mas nahradu za solo, alebo este ich davas pokial su?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereno už je nedávám 5x týdně jako dříve,ale je jich stále dost,nemám problém,zatím to neřeším R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
HD BOX FS 9105 PLUSMám záujem kupit tento satelitný prijimač, tak sa chcem opýtat či je to správna volba, starý Opticum 950O HD už pomaly odchádza. Teraz chcem niečo linuxove... Dakujem |
pharao
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: natrit paraboluNo ako kto,ale ja zásadne používam na parabolu ALU spray na disky kôl v matnom prevedení,vydrží na celý rozmer 100 cm paraboly.Že prepáli LNB,to sú fámy,nič sa mu nestane,ja to mám už takto 8 rokov,už som ju 2 x takto ošetril a ide ako v praku.Bude pekná a má aj lepší príjem.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
alu sprayje matný,tak OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
vladoholuPane Vladoholu,když si natřu staré auto, také mi pojede rychleji? Tato rada je zdarma nebo zpoplatněná 20€ jak je u Vás zvykem? Když si natřu parabolu 60cm, pane Holub, bude mi fungovat jako 80tka, kterou jsem zatím nenatřel, děkuji. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
ono by to mohlofungovat,možná u laminátky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: natrit paraboluvladoholu, nikto tu nepíše o tom že prepáli LNB, ale krytku LNB. To nie je žiadna fáma, ale realita. Avšak LNB aj s prepálenou krytkou môže veselo šlapať ďalej - mne to išlo ešte pár rokov po prepálení krytky.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
doterazmam na viacerych LNB so sirokym krkom, namiesto prepalenych krytiek, plast. farebne vrchnaky od kremov ktorymi sa zena gleji...takze mam konvertory chranene ako ocny krem, hydtratacny denny Q10, nocny na citlivu plet, jemny balzam garnier, skin energy juvena a ine.....farebna skala je uzasna. spokojnost.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
dám Ti parabolu zadarmo60 cm. Přijeď do Havířova.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |