Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skúsenosti s novou zákazníckou zónou Skylink

Skúsenosti s novou zákazníckou zónou Skylink. Susedka mi priniesla skylink kartu že jej prestali fungovať niektoré programi /fungovali len programi STV a ČT/. Keď som na stránkach skylink overil kartu tak som zistil že na karte od 1.9.2014 nie je zaplatený servisný poplatok, tak som bežal susedke oznámiť túto nemilú správu. No tá mi hneď ukázala šek že servisný poplatok zaplatila ešte 26.8.2014. Kde je teda problém? Zistil som že v novej zákazníckej zóne. Veta "Nová Zákaznícka zóna bude pre všetkých zákazníkov satelitnej televízie Skylink prínosom a čo najviac im SPRÍJEMNÍ A UĽAHČÍ výber a užívanie tých najlepších programov." asi nebude moc pravdivá. Po tom čo som absolvoval prihlasovaciu procedúru do novej Skylink zóny som zistil, že už nestačí zaplatiť servisný poplatok šekom priamo od skylinku ako doteraz ale následne po zaplatení je potrebné navštíviť novú zákaznícku zónu a kliknúť na tlačidlo PREDĹŽIŤ. To znamená že zaplatenie servisného poplatku šekom je po novom len dobytie kreditu, ktorý je potrebné ešte aktivovať. Myslím že toto je pre mnohých napr. dôchodcov čo používajú len základ skutočne krok čo im "spríjemní a uľahčí" užívanie programov Skylink.

icko
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: skúsenosti s novou zákazníckou zónou Skyli...

Na Serpo v súčasností šeky neposielajú, aspoň som ho u nikoho nevidel, posielajú iba na zvýhodnený mini balík,alebo možno už v súčasností aj na iný platený a zvýhodnený balík.A tam nastala zrejme chyba,ľudia si neuvedomia a opíšu všetky symboly čo sú na poukažke a zaplatia 19,20 a myslia si , že je to ok.Aspoň tak mi to urobilo zopár mojích zákaznikov.Samozrejme, že to zostalo vysieť na kredite a programy v určenom termíne sa vypli.Pomôže potom iba telefonát na Skylink a požiadať o priradenie platby.Tých pár mojích nešťastníkov som si poriešil sám,lebo väčšinou prihlasovacích údajov mojích zákaznokov disponujem a uviesť to na pravú mieru nie je problém.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

ako píše letas. tento rok som ešte nevidel predvyplnený šek na serpo. všetkým chodí ponuka na mini v akciovej cene aj s predvyplneným šekom na mini. ak panička platila poštou serpo, musela vyplňovať sama. a urobiť chybu. teda zlý ŠS alebo žiadny

noces
Registrace: 9/2010

skúsenosti s novou zákazníckou zónou Skyli...

Tak som bol u susedky a uvediem to na pravú mieru. Chyba bola v tom ŠS - chýbal. Šek jej prišiel už predvyplnený na balíček Flexi tak ako ste to tu spomínali, takže musela na pošte vypísať nový. Nový šek na serpo vypísala podľa šeku čo platila pred rokom /vtedy to bolo ešte 14,40 euro/ a zaplatila. Zaujímavé je ale že ani na šeku spred roka nemala uvedený špecifický symbol a vtedy platba prebehla ok. Takže chyba bola na strane susedky že na šek neuviedla správny špecifický symbol 100. Ak by ho tam mala platba by sa pridelila predpokladám správne a nebolo by treba navštíviť stránky skylinku a prideliť platbu. Susedke som vysvetlil že šs treba uvádzať. Takže môj príspevok čo som písal neberte ako negatívny postoj na novú zákaznícku zónu skylinku :)

icko
Registrace: 12/2006

Jako spravny svazak ju musis popichat,to je povinnost,ako hovoril Kefalin:).

hdpe
Registrace: 11/2007

To by mohl být ten důvod, že sice přepsala cenu z ukrutně výhodného balíku mini na cenu serpa, nicméně už nepřepsala správný var. symbol. Protože jinak by za takovou inovaci (šekem ke kreditu) byli opravdu zralí nejen na tu Nobelovku.

Jinak docela fajna debata zde. ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Kua a Džek rozparovačů byl nakonec polok. :bigeyes: :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra