![]() |
|
Pořadí naladění SkylinkJe někde uvedeno, podle jakého klíče se seřadí stanice Skylink u přijímačů s automatickým laděním Skylin při prvním naladění a následně při automatických aktualizacích? Jaké je pak pořadí naladěných stanic při aktuální nabídce, např. pro balíček Kombi? |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Pořadí naladění Skylinktady to je přesně:http://www.skylink.cz/ke-stazeni-28.html Ladění TV a rozhlasových stanic pomocí FastScan |
samot
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: Pořadí naladění SkylinkOsobně bych regiony ČT dal vždy na konec seznamu vedle ČTHD (jedno jaké číslo - důchodci se naučí používat šipku) a tím vznikne místo hlavně pro Retro (+ ještě jeden smysluplnější kanál), které je jako jediné ze základu v (nevhodné slovo)i na 110.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Pořadí naladění Skylinkjj retro je totálne mimo, aj ct regiony su zle zaradené.. a to ste ešte nevideli ako vyzerá SK zoznam tam je to celkom katastrófe |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Pořadí naladění Skylinkosobne by som dal kanály novy k sebe /nova, nova cinema, fanda, telka, smíchov a kanály primy k sebe prima-cool-zoom-love a čt k sebe 1,2,24,sport,D/art/ takisto na SK kanály markízy k sebe mark,doma,ajto a joj,joj+,wau nech to je pokope |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Pořadí naladění SkylinkOsobně je mě to jedno, seřadím si kanály podle sebe. Skyblink šroty nepoužívám a až mi skončí za týden SP tak nimi skončím úplně. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
To samotDěkuji. Nevím proč se na stránku "Ke stažení" nedá doklikat přes roletky hlavního menu. Nebo to jde, ale jsem nějak neschopný.Nakonec po radě od "samota" jsem dole na stránce Skylinku našel drobným písmem tento řádek: Home/O nás/Pro partnery/Kontakty/Novinky/Ke stažení Vůbec to nevypadá na to, že jsou to odkazy na další informace. Např. ke stránce "Kontakty" se lze doklikat přes roletky, ke stránce "Ke stažení" se však dostanu jen z toho nenápadného řádku odkazu. Žít se s tím dá, ale není to uživatelsky příjemné. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
Standa3Není zač, "Ke stažení" bohužel jen tak :-( |
samot
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
![]() |