![]() |
|
Ferguson Ariva 102+ karta Irdeto SkylinkMám takový zajímavý problém.V přijímači Ferguson Ariva 102 karta irdeto začínající číslem 4288956.... šlapala normálně,než přestala jít díky nezaplacení serpa.Po zaplacení a několika reautorizacích karta v tomto přijímači nejede.Zkoušel jsem kartu v nejakém Technisatu skylink ready a tam karta jede normálně.Nevěděl by někdo v čem by mohl být problém,když karta dokud bylo zaplaceno serpo jela?Díky za případné rady. |
charlie
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 99 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
charlieMylis se, nejsem. A platforem je vice, ale kupodivu se vsude musi platit. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
Pro Bohus31Jo to jsem četl a pochopil,jen mě zmátlo že ta karta jela cca. rok.No nic vyřeším to jinak.Díky za rady a příspěvky. |
charlie
![]() |
|
Pro KoudelkaPlatit za co?Že až si poskytovatel usmyslí,tak budu kupovat další přijímač,když si zvýší zabezpečení.Co to zvýšené zabezpečení zákazníkům,hlavně z řad důchodců přineslo?Jen samé problémy. |
charlie
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 102+ karta Irdeto SkylinkPo väčšine tie prvé Irdeta v uni čítačkach prestali šlapať už pred rokom,tak sa tiež čudujem, že Ti to šlo.Hoci pred tým tam šlapali.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
...letas,aj EMU skylinku slapalo akosi dlhsie v CRW ako bolo planovane. som vsak zvedavy akym sposobom ukonci vysielanie v CRW verejnopravna tv CT a STV ku koncu roka...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |