![]() |
|
ALIEN2 - nenabootuje E2 po flash SUCCSetkal se někdo se stavem kdy po naflashování E2 do Alien2 vše proběhne jakoby OK od U LD až po SUCC , ale pak neproběhne restart a boot do enigma ale i po manuálním spuštění přes FORC ENIG bootuje vždy do SPARK , zkoušel jsem několik ověřených typů E2 i ze zadního USB ručně i přes spark plugin E2 upgrade , dále několikrát továrko i přes WL tool E2 erase před flash - nic nepomáhá . |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: ALIEN2 - nenabootuje E2 po flash SUCCMám presne ten istý problém. Iný Amiko Alien2 mi nabootuje bez problémov z hocijakého USB klúča, či už klasickým spôsobom, alebo pomocou pluginu e2upgrade, ale tento konkrétny kus nie. Skúšal som rôzne Spark softy, či už z USB, alebo online a nič. Dokonca som stiahol zálohu Sparku z toho bezproblémového a natiahol som ju do tohto prijímača, ale nepomohlo to. Robil som niekoľkokrát továrenské nastavenie, zrušil všetky pluginy, ale bez želaného výsledku. Je to záhada. Ak dokáže niekto poradiť, budem rád. |
Mil2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE alien 2Já jsem našel podobný problém na 2 zahraničních fórech , ale rady vždy končily - pošli to do servisu , jenomže servis to za reklamaci nepovažuje neboť spark funguje |
donpedro
![]() |
|
ALIEN2 - nenabootuje E2 po flash SUCCZdravím,zkusil bych přeinstalaci Sparku, viz návod a odkaz na Spark Rescue http://www.amikostb.com/downloads/Spark_Recovery.pdf . |
Dobracisko
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
Varování,pokud se přeinstalace nepovede, pravděpodobně už receiver nezprovozníte. |
Dobracisko
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
Dá se to vyřešitŘešení je jednoduché , tohle se mi dělo na mém pinguluxuzformátujte NAND a znovu nahrát Spark a Enigmu |
Miracz
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE alien 2Jak to přesně myslíte zformátovat nand , přes WL tool jde udělat E2 erase - výpis je nand5 erase,nand6 erase ale to nepomohlo - děkuji |
donpedro
![]() |
|
RE: ALIEN2 - nenabootuje E2 po flash SUCCWl tool určitě ne. Spojit box přes rs 232 použít telnet |
Miracz
![]() |
|
opravaMusíte použít HyperTerminalpokud máte zkušenosti s Linuxem tak je to otázka dvou min. |
Miracz
![]() |
|
RE: ALIEN2 - nenabootuje E2 po flash SUCChttp://www.aento.info/hyperterminal-on-windows-vista-windows-7-and-windows-8/Open [HyperTerminal] and set default parameters Symbol rate: [1152000] Data bits: [8] Parity: [None] Stop Bits: [1] |
Miracz
![]() |
|
RE : alien2přes total commander a ftp by to nešlo ??? |
donpedro
![]() |
|
Tady máš návodDobrý den vytvořil sem návod jak vymazat Nand u Alienu nebo Pinguluxu.Pokud se vám stane že použijete ve Sparku VL tool pro smazání Enigmy a poté co instalujete Enigmu znova se zdá že je vše v pořádku ale Enigma nenabootuje použijte tento postup. Pozor musíte poté znovu nahrát Enigmu ale i Spark . http://ab-forum.info/download/file.php?id=71996 |
Miracz
![]() |
|
Format NandNa abf jsem dal návod. |
Miracz
![]() |
|
![]() |