![]() |
|
Propojení přijimače ze zesilovačemK poslechu radia ze satelitu bych potřeboval propojit sat.přijimač ze zesilovačem přijimač je mascom a v zesaku jsou cynče,poradí někdo |
HOFA
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: Propojení přijimače ze zesilovačemCINCH-CINCH nebo SCART-CINCH.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Propojení přijimače ze zesilovačemčervený - červený, bílý - bílymělo by to fungovat i opačně :(( Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Propojení přijimače ze zesilovačem...a pripadne i cerny-cerny CINCH pro vyzkouseni koaxialniho digitalu,je-li na obem pritomen. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Propojení přijimače ze zesilovačemVidíš, jak si sedím na vedení, vždyť tam ty cynče píše..Akorát nevěřím že jeho mascom ten hvězdný cynč má, povětšinou u nich spíše optika :(( Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Propojení přijimače ze zesilovačemMel jsem doma MASCOM,ktery prave optiku nemel,proto jsem si vzpomenul:),dle poucky "Old Shatterhand nikdy nezapomene a kdyz zapomene,tak si vzpomene":). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Propojení přijimače ze zesilovačemTos mi připomněl jednoho pána co řekl, že když něco nejde, musí přijít někdo kdo neví že to nejde a udělá to..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
hdpehowk - :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Kup si jiný přijímač s optickým výstupemJe to dost velký rozdíl. Nic nebručí (50 Hz) ani při hlasitosti naplno. Optika také udělá lepší prostorový zvuk.Arivu například dostaneš za méně než 2000 Kč. Jestli máš jemné uši, neváhej s nákupem nového přijímače! Vánoce jsou blízko, udělej si radost! Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Propojení přijimače ze zesilovačemOptika udělá lepší prostorový zvuk? Až čeho, z červené barvy? Optika ma výhodu pouze v galvanickem oddělení komponentů, nic víc.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Propojení přijimače ze zesilovačemNevím, možná se pletu, ale přes cinche se DD nedal přenést do AV receivru, to šlo jen digitálně /coax nebo opt/. Jedině že by měl dekodéry v satelitu, tak jak to měl kdysi dávno analogový pace devítkové řady, jinak výborná mašina. Ale jak sem řekl, od té doby se toho hodně změnilo a ani ten Dolby Digital už nehraje, jak hrával... :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
tukanAle to DD ešte tak nejak hraje dobre, len to treba preliať cez PC zo zvukovkou z DD decoderom. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Propojení přijimače ze zesilovačemTak počítám, že AV receiver má požadované dekodéry, jinak to nemá smysl se tady bavit. Narážel jsem na to, že třeba HBO má všechno narvaný "do centrálu" a hlavní repra jsou ztišené. A neboj, DK mám velice slušně vybavené, nastavením to není. Východisko je zrušit centrál v nastavení a jít přes hlavní bedny. Samozřejmě závisí od jednotlivého filmu. Zajímavé je, že reklamy a zvučky hrajou "o sto péro"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
to SaxonSouhlas. Nicméně jsou systémy v lepších zesilovačích zvuku, které prostorový zvuk imitují. Ne zrovna špatně.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
Technisat HD8dokonce prostorový zvuk vyšle.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
Pitomá Ariva rovněž zpracuje DDa vyšle na optický výstup! Je rozdíl poslouchat zvuk přes činče nebo přes optiku!!! Samozřejmě, že vysílání jednotlivých TV stanic se technicky a kvalitou liší.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
RE: Propojení přijimače ze zesilovačemDigitalní rozhranní SPDIF je u spotřební elektroniky realizováno opticky TOS link, nebo klasickou elektrickou cestou přes konektor CINCH. Takže žádný rozdíl vyjma toho galvanického oddělení. Já jsem o analogu vůbec nepsal.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |