![]() |
|
amiko alien diskporadi mi niekto.ked pripojim externy hardisk s filmamy na amiko alien v enigma 2 tak mi filmy nenajde ,neprehra.poradi mi niekto ako to spravit dakujem velmi |
murino83
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
: amiko alien diskJednou jsem si koupil 8gb flešku,v pc,amiko alien a m.centru nikde mi ji nenačetli,tak jsem ji přeformátoval na NTFS a vše šlape jak má.Při přeformátování přijdeš o data!!! |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: amiko alien diskale ja pouivam amiko alien a v nom enigma2 atam ked pripojim disk tak mi nenajde co je tam |
murino83
![]() |
|
RE: amiko alien diskA ty myslis, ze ked tam je diera a da sa tam strcit disk, uz to automaticky ide ako steker na 220 ? Aky format ma disk ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: amiko alien disknaformatovany je ntfs |
murino83
![]() |
|
RE: amiko alien diskTak hladaj plugin na citanie ntfs formatu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: amiko alien disks tym pluginom my vies pomoc.lebo ja neviem kde ho stiahnut |
murino83
![]() |
|
RE: amiko alien diskTak ho pichni do pc a prehraj v sieti- to je druha moznost. |
Kasr
![]() |
|
RE: amiko alien diskked ja neviem ako sa to nastavuje .som amater.porad prosim |
murino83
![]() |
|
RE: amiko alien diskNehnevaj sa, ale navody najdes na inych forach. Pripadne sa tam mozes opytat. Toto forum je iba taky pokec. Ab forum. |
Kasr
![]() |
|
![]() |