![]() |
|
Pozicionér a skew kontroler Titanium Satellite ASCMáte, prosím vás, niekto skúsenosti s týmto aparátom? Prípadne, viete o niekom takom, čo ho má? Dík.http://www.titaniumsatellite.com/asc1 |
medecal64
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 611 Galerie: medecal64 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 129 | |
![]() |
|
ale takto tonení,jsem vděčný každému a to ,že jsem to umístil do tohoto vlákna mělo jediný důvod,netuším o jiném nicku,než o tobě,že by mohl toto znát a navést mě ,ta poslední fotka mě nic neříká,mě by stačilo,aby ta trubka,nebo jekl uvnitř postříbřený dovedl vlnu z ozařovače na dvě LNB,chci toho tolik? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
ta trubkasa volá vlnovod a to je to, čo hľadáš...len to teba trošku doupravovať... |
medecal64
![]() |
|
to vím,že je to vlnovod,jen jsem se asi málo učil,myslel jsem,že tuto kategorii mikrovnné technologie k životu nebudu potřebovat,tak jsem tu klempířinu nějak neřešil,teď studuji bakalářské práce studentů na netu,to jsem dopadl R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tak keďvieš, že je to vlnovod, tak vieš všetko, čo potrebuješ vedieť. Premýšľaj, ako do neho zavedieš štyri sondy a tie (signál z nich) ako odvedieš do WR 75, kde ich už budú čakať ich kamarátky, sondy v LNB :))) |
medecal64
![]() |
|
tak to jsmese nepochopili,měl jsem na mysli dutinové vedení,na jedné straně ozařovač,na konci dva LNB,to co popisuješ jistě teoreticky může fungovat,ale je to scifi,čtyři sondy spojit něčím na anténky dvou LNB,tak to myslíš? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
něco jsem našelhttp://www.bmisurplus.com/products/44328-vertex-rsi-111410-1-wr-75-dual-mode-transducerjen nevím,jestli to bude umět to, co požaduji,to bys mohl vědět ty,co tohleto umí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetraha, tak asi sme sa fakt nepochopili ... tak niekde zožeň od chaparralu 2 elbow kolienka urob do vlnovodu dva otvory, tie kolienka tam prišroubuj a uvidíš, možno to pôjde... :)) |
medecal64
![]() |
|
to si dělášlegraci?,to není tak jednoduché,někde udělat díru a sbírat vlny,no u koaxu to tak funguje,ale měl jsem na mysli nějaké profi provedení R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrto je OMT (orthomode transducer-polarizačná výhybka, prevodník). To si nám už predevčírem říkal, že to nechceš... Ale stránka je to pěkná, hneď si tam niečo vyhlidnem... |
medecal64
![]() |
|
pierrepetrapropó, prečo nemáš PM? |
medecal64
![]() |
|
RE: Pozicionér a skew kontroler Titanium Satel..."apropó, prečo nemáš PM?"protože mám rád svobodu,tohle je jako vytrhnout zub,nelze to vrátit k tématu,tak to co jsem našel je tedy to,co potřebuji,ale otáčí polarizaci?,tedy jedno LNB by chodilo V a druhé pouze H? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
to by měpro experimentování do začátku stačilo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
SZ mámaktivní na konkurečním fóru,kdo chce, rád si mě tam najde,ale já jsem vždy preferoval otevřenou diskuzi,kde to všichni vidí a můžou se přidat,říci i jiný názor,který by mě třeba nikdy nenapadl ,prostě nemám rád šuškandy ,navíc to má svá negativa pro další tazatele,pokud budou někdy v budoucnu hledat odpověď na podobný problém,mají smůlu,žádný vyhledávač jim to nenajde,protože si to šuškali dva do ouška,tedy mimo fórumR^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
to pierretak to dočítám ráno v práci - je to tam omt výhybka, jak píše medecal a tu jsi nechtěl, no nevím co zamýšlíš,ale je to tak,na jednom výstupu H,na druhém V polarizace,třeba Ti to pro začátek postačí,jen je to pěkně mastné a v Evropě prakticky nedostupné. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
pierrepetrexistuje zlučovač, ale či to funguje aj opačne ako rozbočovač to neviem ;) nemám k dispozíciihttps://www.parabola.cz/album/foto-457/ https://www.parabola.cz/album/foto-458/ https://www.parabola.cz/album/foto-459/ ![]() ![]() ![]() Popis fotografií: [1] Zlučovač pripojenie k LNB [2] Zlučovač Ku pásmo - pohľad do jedného zo vstupov [3] Zlučovač Ku pásmo - z dvoch zdrojov - antén Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
Peona ostatní,díky za snahu,myslel jsem,že realizace mého nápadu bude jednodušší,to je u mě už normální,když něco sháním,nikde to není a pak po pár letech to mají všude,není to tak horké,jen jsem si chtěl něco vyzkoušet a když se tady objevil medecal64,tak mě napadlo,že by to mohl znát,nebo mě nějak navést ke zdroji,díky všem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrTrošku som pozeral do staršej literatúry a našiel som od Dr. Bradáča ročenku Satelit 91. A tam niečo hmlisto spomína o vecičke, čo by možno mohla byť tá tvoja. Volal to tam Dual Power Box. A podobalo sa to na OMT. Skús do googla zadávať kombináciu slov waveguide hub, coupler, duplexer, diplexer, transducer, že čo to spraví... Našlo mi to pár dobrých stránok, len neviem, či tam bolo aj to, čo ty chceš. Lovu zdar ;) |
medecal64
![]() |
|
určitědíky za info R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNevieš kam sa Dr. Bradáč vytratil? |
medecal64
![]() |
|
nevím,možná už prolítl komínem :dead: |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetra čo toto?https://www.parabola.cz/album/foto-467/ Link na ebay ti radšej nedám, lebo pri cene by si asi preletel komínom aj ty :)) ![]() Popis fotografií: [1] to pierrepetr... :) |
medecal64
![]() |
|
to vypadá,že bingo na 4LNB,jak se to jmenuje?,cena mě jistě zajímá,chci to jen pro experimentování,jak je vidět,tak to existuje,dík,už to je zázrak R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
môžem sem daťlink na ebay? Nevieš? Ono nadšenie ťa hneď prejde, ak uvidíš cenu. Ver mi. :) |
medecal64
![]() |
|
kašlemna banány...podľa mňa nič neporušujem... ale ak ho aj dostanem, ten výraz tvojej tváre, by pri otváraní linku stál za fotku...http://www.ebay.com/itm/VSAT-4-PORT-FEED-DIPLEXER-SMALL-LARGE-ANTENNA-KU-BAND-/200783979663?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ebfa8648f |
medecal64
![]() |
|
nevidímdůvod porušení pravidel,jdu to otevřít,díky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 129 | |
![]() |
|
![]() |