Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

DigiTV.cz - už má někdo modul ?

... v jakém přijímači ?

Díky za zkušenosti

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89
Odpověď v diskusním vlákně

hobo

asi tak má nějakou tu TV.Jinak to nevidím ani já.

Ufones
Registrace: 5/2010

Modul Digi TV resp. srovnání programů dle libosti

To hobo
O řazení programů u Digi tady byla sáhodlouhá diskuze tuším, že u článku o modulech . Ano mohu si udělat oblíbené dle žánrů , ale pokud má např. PRIMA přiřazenu 4. pozici tak to číslo 4 ji níkdo neodpáře i když bude třeba v deseti oblíbených složkách na první pozici. Mě to prostě vadí, aby TV stanice na prvním místě měla číslo 4. ? Pokud budu volit TV stanici prostřednictvím tlačítek číselných DO tak se prostě nedovolím.....:-)

shiraz
Registrace: 8/2008

asi píšeš

o jejich šrotech,normální přijímač v oblíbených umožňuje přesouvat na jakoukoliv pozici,tedy i na jedničku R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: DigiTV.cz - už má někdo modul ?

pierrepetr
Ano píši o jejich přijímačích mám zkušenosti s jejich SD a určitě tato "vymoženost" nemožnost srovnat si programy dle libosti je i u jejich HD přístroje......

shiraz
Registrace: 8/2008

no pak

není důvod k nákupu modulu,ten má právě výhodu pro majitele svých přijímačů R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jak psal Asmodeus, mám Tv LG letošní rok výroby s CI+ a tak by to mělo chodit. Pokud ne, bude výměna za Kaon. Moduly dorazí ve čtvrtek PPL a zároveň odvezou Hyundai.

aamateur
Registrace: 8/2014

shiraz

Ten jejich HD Kaon vše co jsem napsal již umožnuje.Tedy řazení v oblíbených od 1 třeba ten co má ve všech 45.To je právě ten prulom. :laughing: Osobně jsem to zkusil. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Ještě

dodám,že dokonce nahrává 1 program na HDD.Teda ten co právě kukáš nebo přes časovač ze stand-by. ;) To je pokrok co? :laughing:

hobo

aamateur
Papírově je to jednoduchý ,
Nový Přímače a moduli
musíš se upsat na 1 rok , zaplatit nový zapojení , pak vyřešit bud pronájem a platit za satelit , nebo si ho koupit , to samí s modulem pak přichází klasika 260 kč měsíčně .Výměna kus za kus na starou smlouvu nejde , budeš novým účasníkem Digi a nová smlouva . R^

standa111
Registrace: 11/2009

Koupit

není ale nic moc.To raději pronájem modulu nebo toho Kaonu.Nikdo neví co bude za rok a co potom s tím jejich harampádím. ;)

hobo

standa111
Uvidím zítra, o tom ta paní na informacích nemluvila. Pouze, že přivezou dva moduly, odvezou starý Hyundai a smlouva na rok. Dále zvýšení poplatku o40Kč za moduly. Takže 300 měsíčně za dvě TV. Zatím jsem smlouvu nepodepsal.

aamateur

aamateur

Já osobně bych šel do toho pronájmu za 300,-měsíčně.Ale je to jenom muj názor. ;)

hobo

aamateur

Já osobně bych šel do toho pronájmu za 300,-měsíčně.Ale je to jenom muj názor. ;)

hobo

hobo

Ten pronájem s roční smlouvou mám v plánu, až zítra přijede PPL dám vědět jak to dopadlo.

aamateur

1.Měsíční nájemné 2ks Digi Smart CAM pro službu DUAL- základní balík 40,- Kč ,
2. Připojovací poplatek - dual STB nebo 2x dekódovací modul nebo jejich kombinace**
1000,- Kč
3. Aktivační poplatek - dual STB nebo 2x dekódovací modul nebo jejich kombinace
650,- Kč
4.Měsíční poplatek - základní balík 260,- Kč
5.http://cz.digi.tv/documents/cenik_digi_tv_140911.pdf
6. nechci strašit ale tohle by tě mohlo potkat tak bacha na to . :razz:

standa111
Registrace: 11/2009

7. připojit k vhodnému přijímači LAN kablík...
tím odpadne bod 1.-6. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Tak nestraš a douč se česky.

bretah
Registrace: 9/2012

Troufám

si tvrdit že zaplatí pouze 650,- aktivační poplatek za dual modul.Za jeden by neplatil nic. ;)

hobo

drobečku

Máš na mysli maďarskou mutaci sportovního kanálu , nebo se přes někoho dá i slovenské DIGI ve vhodném příjmači s LAN kabelem? Dálné sibiřské servery toto nedokážou.

keramik

Dobrý den, tak moduly jsou doma, podepsán doplněk k původní smlouvě na rok. Moduly jako pronájem 20+20Kč, dohromady tudíž 300 měsíčně na 2x Tv. Naladěno,obraz SD dobrý, záleží na stanici a pořadu(film, zprávy, sport atd.) HD bych řekl 4 hvězdičky z 5ti. Srovnání se Skylinkem, rozdíl ve prospěch Skylinku nepatrný, viditelný až při postavení Tv vedle sebe. Po naladění to chce chvíli, asi hoďku počkat než se karta chytne, zvuk na Digi sportu Ok, přehazování programů na LG 47LA760 v pohodě.

aamateur

A co ten

polatek za aktivaci?Nebo jsi ho vlastně měl zaplacený v puvodní smlouvě a neplatil jsi tedy nic akorát budeš platit o 40,- víc.Mám pravdu?Protože tady létal jeden takovej strašák co všechno by tě mohlo potkat za platby. ;) Jinak teda akorát ty SD bych si trufnul označit jako spíše tragické než dobré.To HD jde ale je to takovej klasickej náš pruměr.

hobo

keramik

dá se dá, v čekém digi-cigi ;)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

hobo, je to jak říkáš, bez poplatku, jako samoinstalace a jak tak na to koukám delší dobu tak ty SD jsou krapet jako telenovela, ale jak jsem psal výše, jak která stanice a jaký pořad. Jinak Digi mám již 7let a Skylink 4, takže to mám již jak se říká okoukaný, "zahraný".

aamateur

Jinak

Já mám Skylink,freeSat i Digi jenom kvuli PL.Když to tak porovnám tak HD vychází s kvalitou obrazu asi nejlépe u freeSatu.Ale zase ten jejich HD balík momentálně nemá ani cenu té handl ceny.Absence CT4 Sport,komplet dopočítaná Nova HD,Nova Sport HD...Ted jsem třeba mrknul na Sport1 HU na Barcelonu no taky žádný zázrak.Volné ZDF HD je opravdu trochu jinde. ;)

hobo

re:hobo

Jakou máš handl cenu na Hd balíček?

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra