Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

DigiTV.cz - už má někdo modul ?

... v jakém přijímači ?

Díky za zkušenosti

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89
Odpověď v diskusním vlákně

Anubis

Momentálně 100,-.

hobo
Registrace: 1/2007

re:hobo

Diky,na kolik se dá usmlouvat celá nabídka?

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

RE: DigiTV.cz - už má někdo modul ?

Zadarmo :D

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

Anubis

Já to nikdy nezkoušel ale at si nikdo nedělá velké iluze.Maximum handlu bych viděl tak kolem 200,- ;)Při plné nabídce víc to nebude.Zase taková charita to rozhodně není.

hobo

hobo

Mám základní balík.plus.hbo a hd a platím 650 kč,tak se mě jedná o to jestli se můžu dostat níž.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

Znamemu komplet nabizeli za 650 kc. Nevzal to ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

ivo2001

No tak to už bych přemýšlel pokud je to opravdu konečná cena a není v tom nějaká čertovinka. ;) Já teda jim dávám za medium+ HD balík,HBO max pack a druhou kartu také 650,- ;)

hobo

aamateur
takže zdali tomu mám rozumět objednáš na 2 TV modul A BUDEŠ PLATIT JEN 40 kč + 260 kč . Dále říkáš, bez poplatku to bylo , jako samoinstalace a Připojovací poplatek - dual STB nebudeš ho náhodou platit v inkasu v prvním měsíci pladby nebo vůbec z důvodů že proběhla jen obnova přístroje ? Nějak se mi to tohle nezdá , že by byli tak laciný . Nedavno měnili klukovy jen přístroj SD DIGI TV rozbil se a samoinstalace nejde při výměně , přijel mechanik a měli to za 590 kč ZASE ZA SD PŘÍSTROJ .Tohle kdyby věděli tak jim to hodili na hlavu a vzali si jen moduly ,C+ šachtu mají v TV .

standa111
Registrace: 11/2009

standa

Tak to byly peníze evidentně do kapsy toho mechanika. Jinak si to nedovedu vysvětlit, proč platit 590 za výměnu vadného křápu za křáp, který bude na tom brzy stejně. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

standa111, jak píše waldys, peníze zřejmě pro mechanika. Já měl tu původní instalaci zdarma, rok 2007, tenkrát i s mechnikem, komplet parabola, kabely, dual Hyndai, podpis na rok nebo dva, už si nepamatuji. Nyní jak jsem psal výše. Zvýšení ceny přijde později s novým vyůčtováním 260+20+20. Dám pak vědět.

aamateur
Registrace: 8/2014

Pokud

ten dual či partner nebo jak tomu říkají již měl tak ten poplatek za dual platil při zřízení.Takže se domnívám,že by ho už podruhé platit neměl.Jak říkám domnívám.40,- navíc k 260,- a to by mělo být vše. ;)

hobo

standa111

Nechápu proč jim zaplatil výměnu vadného přístroje který má v pronájmu a je tedy jejich. :O

hobo

ve faktůře co dostal od mechanika kromě výměny přístroje číslo , karty atd v bodu 2 dole je napsáno -
Dle smlouvy je zákazník povinen zaplatit technikovi Digi tv 500 kč oproti vestavěnému danovému dokladu - faktůry --
samozřejmě tam není 590 kč to asi má technik 90 kč do kapsi nebo co . Jen upozornuji jak to chodí dneska než si něco pronajmete , koupíte atd. jinak by to neopravil kdyby to nezaplatil . Pravděpodobně by si to musel odvést a okamžitě zrušit jinak platíš 260 kč a nekoukáš pokud na to mechanik má právo takhle pracovat . Myslím že nemá pravomost mechanik , že to musí nejdříve projít papírama a domluvou s Brnem . Mám taky Digi tv i Skylink tak proto se o to zajímám .

standa111
Registrace: 11/2009

digi tv

Mám propojen recrivr s TV sat při ladění kanálu digi tv bez cam modulu se nekteré programi naladí a některé ne. má někdo takové zkušenosti.nebo je ptřeba mít cam modul, aby se progr./kanály/ naladily všechny.děkuji za zprávu!!!

gusepee
Registrace: 5/2014
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra