![]() |
|
DigiTV.cz - už má někdo modul ?... v jakém přijímači ?Díky za zkušenosti T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 215 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
AnubisMomentálně 100,-. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
re:hoboDiky,na kolik se dá usmlouvat celá nabídka?Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: DigiTV.cz - už má někdo modul ?Zadarmo :DZe CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
AnubisJá to nikdy nezkoušel ale at si nikdo nedělá velké iluze.Maximum handlu bych viděl tak kolem 200,- ;)Při plné nabídce víc to nebude.Zase taková charita to rozhodně není. |
hobo
![]() |
|
hoboMám základní balík.plus.hbo a hd a platím 650 kč,tak se mě jedná o to jestli se můžu dostat níž.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: DigiTV.cz - už má někdo modul ?Znamemu komplet nabizeli za 650 kc. Nevzal to ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 215 |
![]() |
|
ivo2001No tak to už bych přemýšlel pokud je to opravdu konečná cena a není v tom nějaká čertovinka. ;) Já teda jim dávám za medium+ HD balík,HBO max pack a druhou kartu také 650,- ;) |
hobo
![]() |
|
RE: DigiTV.cz - už má někdo modul ?aamateurtakže zdali tomu mám rozumět objednáš na 2 TV modul A BUDEŠ PLATIT JEN 40 kč + 260 kč . Dále říkáš, bez poplatku to bylo , jako samoinstalace a Připojovací poplatek - dual STB nebudeš ho náhodou platit v inkasu v prvním měsíci pladby nebo vůbec z důvodů že proběhla jen obnova přístroje ? Nějak se mi to tohle nezdá , že by byli tak laciný . Nedavno měnili klukovy jen přístroj SD DIGI TV rozbil se a samoinstalace nejde při výměně , přijel mechanik a měli to za 590 kč ZASE ZA SD PŘÍSTROJ .Tohle kdyby věděli tak jim to hodili na hlavu a vzali si jen moduly ,C+ šachtu mají v TV . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standaTak to byly peníze evidentně do kapsy toho mechanika. Jinak si to nedovedu vysvětlit, proč platit 590 za výměnu vadného křápu za křáp, který bude na tom brzy stejně. :laughing:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: DigiTV.cz - už má někdo modul ?standa111, jak píše waldys, peníze zřejmě pro mechanika. Já měl tu původní instalaci zdarma, rok 2007, tenkrát i s mechnikem, komplet parabola, kabely, dual Hyndai, podpis na rok nebo dva, už si nepamatuji. Nyní jak jsem psal výše. Zvýšení ceny přijde později s novým vyůčtováním 260+20+20. Dám pak vědět. |
aamateur
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
Pokudten dual či partner nebo jak tomu říkají již měl tak ten poplatek za dual platil při zřízení.Takže se domnívám,že by ho už podruhé platit neměl.Jak říkám domnívám.40,- navíc k 260,- a to by mělo být vše. ;) |
hobo
![]() |
|
standa111Nechápu proč jim zaplatil výměnu vadného přístroje který má v pronájmu a je tedy jejich. :O |
hobo
![]() |
|
RE: DigiTV.cz - už má někdo modul ?ve faktůře co dostal od mechanika kromě výměny přístroje číslo , karty atd v bodu 2 dole je napsáno -Dle smlouvy je zákazník povinen zaplatit technikovi Digi tv 500 kč oproti vestavěnému danovému dokladu - faktůry -- samozřejmě tam není 590 kč to asi má technik 90 kč do kapsi nebo co . Jen upozornuji jak to chodí dneska než si něco pronajmete , koupíte atd. jinak by to neopravil kdyby to nezaplatil . Pravděpodobně by si to musel odvést a okamžitě zrušit jinak platíš 260 kč a nekoukáš pokud na to mechanik má právo takhle pracovat . Myslím že nemá pravomost mechanik , že to musí nejdříve projít papírama a domluvou s Brnem . Mám taky Digi tv i Skylink tak proto se o to zajímám . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
digi tvMám propojen recrivr s TV sat při ladění kanálu digi tv bez cam modulu se nekteré programi naladí a některé ne. má někdo takové zkušenosti.nebo je ptřeba mít cam modul, aby se progr./kanály/ naladily všechny.děkuji za zprávu!!! |
gusepee
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 63 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
![]() |