![]() |
|
Prima HD-Skylink-výpadky zvukuAhoj všem, vím že se to tady kdysi už nějak řešilo, ale otevírám znovu. Sestava TV Philips 42PFL607K se sat tunerem + ten nový modul Technisat - kino philips HTB357 - zapojeno pouze přes HDMI ARC. Pozoruji mžikové výpadky speciálně přes Skylink a u programu Prima HD (u svateb v benátkách výrazně znát). Má někdo nějaké řešení? Ten samý program přes DVB-T výpadky nemá. Zkusím se zaměřit i na jiné HD programy. Původně jsem povyměnoval vše vylučovací metodou, ale výpadky stále..Děkuji za zkušenost.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
Tondachjá nic neslyšel,tak jsi zapomněl ten poplach jednoduše ukončit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
výpadky zvuku prima hd ve zvuku DDdnes výpadky zvuku nova hd ve zvuku DD,už mě to nebaví pořád to řešit ze Skylinkem,nechám to na druhých.jARA |
jaroslav67
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
nakonecštěstí,že ty závady jsou na těchto nesledovatelných "kanálech" R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
výpadky zvuku prima hd ve zvuku DDna prima hd zvuk již v pořádku ale zase jsou výpadky na nova hd.Nejsou schopni to opravit.Se skylinkem už to neřeším je to zbytečné.Jara |
jaroslav67
![]() |
|
2 jaraSouhlasím s tebou. Je to v rámci jednoho transponderu, takže tam bude zakopaný pes. RvDreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
Neustálé výpadky zvuku na nova hdneustálé výpadky zvuku,napřed na primě hd ted na nova hd,jsem zvědav kdy stím skylink něco udělá když platíme ten servisní poplatek.Jara |
jaroslav67
![]() |
|
jaroslav67...a napsals jim to?Jinak nevím, jestli za to opravdu může Skylink, projevuje se to pouze při nastavení zvuku na dolby digital a jen u některých programů vyrobených v česku na Primě i na Nově..... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |