Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

freesat nabídka 199

dnes mně volali z Freesat a nabízejí dvě karty za 199 Kč měsíčně jak to zdejší prodejci a odborníci hodnotí je to "dobrá nabídka " ???

v té ceně jsem koukal není skoro žádný program v HD
tak nevím, nevím

jona
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: freesat nabídka 199

Rychle na to zapomeň. Osobní zkušenost a to velmi špatná. Už jsem to tu psal. Neseriózní a nedodržují co slíbí.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

neber to za ty prachy :D

pussycat
Registrace: 8/2009

to je zadarmo

100 korun/karta za medium kde je pres 70 stanic je dobra nabidka
hd stanice si kup extra za 149,- takze si na 350,- a mas 2 karty s medium a HD

co dostanes u skylinku za 200korun mesicne na 2 kartach?

Mathev
Registrace: 1/2011

Mathev

Teda možná to špatně chápu,ale HD za těch 350,- jenom na jedné kartě že?Ono to vyznívá jako že dvě s medium i HD. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

kuba má pravdu

marakesh
Registrace: 11/2013

ono to tak vyzniva a i to tak je
350 a mas 2 karty se stejnou nabidkou takze i s HD

proto neposlouchej kecy tady kolegu ale pocitej.
cena vs sluzby v tomto pripade vychazi fakt dobre.

tato nova prodejni kampan je fakt dobra... je to postaveno na klienty skylinku tzn masivni podlezeni cenou.

Mathev
Registrace: 1/2011

pro platiče,ale až bude chtít pár měsíců základ,tak už tolik nepodlejzaj,teda vůbec

marakesh
Registrace: 11/2013

Takže

Ta druhá je vlastně next kterou dávají pokud mám kterýkoliv placený balík za 50,-.Na ten jejich HD balík je ještě handl sleva díky programum Nova HD a NS HD.Takže nic moc spíš nic než moc. Rv

hobo

jona: Freesat je dobrou volbou pro ty, kteří mají staré cryptoworks přístroje (i bez HDMI) a nebazírují na HD. Tu akci pro klienty nejen Skylinku, ale i Digi s druhou kartou mají tuším půl roku, takže se nejedná o novinku, jen na tebe teprve přišla řada. Zřejmě nejsi tak moc lukrativní, jak si myslíš.

DVBT1
Registrace: 5/2012

Akce

s druhou kartou freSat za 50,- je už rok. ;)

hobo

Jsi svéprávný

....že potřebuješ poradit, co je pro Tebe dobrá koupě? Co tak mozek a vlastní úsudek? Nereálné?

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

Navíc

ta jejich nabídka nemá CT4 HD a to také není moc dobré.Přeci téměř všechny významné sportovní události v daném roce jsou právě tam.Takže opravdu nic než to moc. :-/

hobo

Mě volala nějaká slečna (nebo paní) dnes odpoledne. Marně jsem jí říkal, že jsem spokojen se Skylinkem. Pořád si to nějak nenechala vymluvit a její rétorika už zaváněla nekalou konkurencí. Možná by bylo zajímavé, si z toho hovoru udělat záznam a poskytnout ho příslušným úřadům.
A když jsem se jí zeptal, jak je to s ČT Sport HD, tak mi řekla, že to přeci mohu přijímat v DVB-T.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Mne tiez volala nejaka slecna a pytala sa na teba, joscer.Povedal som jej ze si stale doma a neustale si pri pc a pises a na vsetko odpovedas a reagujes.
Asi
je nezamestny ,povedal som jej .

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born
Registrace: 2/2014

Born

Tady je vidět, jak si vymýšlíš. Kdyby se udělala statistika, kdo tady má kolik příspěvků, tak já bych byl hodně vzadu. Na to být neustále u PC a na vše reagovat tu jsou úplně jiné persony.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Born

Born do tvojich končin ještě nedorazil pojem jako tablet nebo chytry mobil. Taky se dockas a nebudeš muset sebou tahat pc.

satman1
Registrace: 9/2010

K teto kampani jsou HD za 100 Kc :D

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

Kampan

takové hezké slovo.Ale spíš by mne zajímalo jak se o ní dozví potencionální zákazník,pokud mu nezavolá nějaká paní z bytu kde řvou hlady tři děti. ;) Na jejich stránkách žádná kampan není.O HD balíku za 100 ani slovo atd.Ale v případě freeSatu a srovnání s trhem v Turecku je toto přirovnání zcela přiměřené.

hobo

Jediné

co se na stránkách dozvím,že balík obsahuje 13 HD programu což je ale již poměrně dlouhou dobu nehorázná lež. Rv

hobo

satman

Viem ze si necbapavy ale az tak si ma prekvapil. Pre teba este raz...poznas pojem obrazne?Myslel som ze je tu stale a stale a stale nieco komentuje, co sa ani komentovat nemusi alebo neda. Dufam ze ti to v dutine lebecnej prebehne.

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born

hobo

http://sk.freesattv.tv/satelitna-televizia/freesat-hd/
preco klames. Tu mas presny pocet hd aj akcia tu je , co sa tu spominala. Urcite mas skylink a chces byt chytry .Tak ako tvoji sukmenovci

Born

Born

Ty jseš opravdu trochu méně chápavější že?Nova sport HD a Nova HD vysílají již dlouhou dobu něco v nativním HD?Nevysílají nic ani jeden pořad i ty loga HD raději odstranili.Takže kdo klame.A k té akci já bydlím v česku a proto mne zajímají jejich cz.stránky a tam nic o žádné akci není.Pochopil jsi dobře co jsem napsal?Nebo potřebuješ ještě nějaké vysvětlení? ;) Jinak mám freeSat,Skylink,DIGI na PL.Ještě něco nechápeš?Nic ve zlém ;)

hobo

Born tvému jazyku moc nerozumím asi se divně vyjadřuje. Zajímavé že ostatním rozumím.

satman1
Registrace: 9/2010

satman1

Asi preto ze si zo zapadlej dedinky.Pridi k nam do hlavneho mesta a uvidis aj chytry mobil aj 95 palcovu tv u mna v obyvaku.To len na okraj ze k nam technika nedorazila.

Born

hobo

Ale ja chapem len ty zjavne necitas co si napisal a na co som ja reagoval. A internet je neobmedzeny kludne si pozri aj sk stranky o akcii a netvrd ze nie je !!!Cize na ich strankach akcia je uvedena. A nielen to.Alebo si myslis ze freesat.sk nie su ich stranky?

Born
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra