Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

DM800 po výměně routeru

Ahoj. Potřebuji poradit. Měnil jsem doma router a po jeho výměně mne do dreamboxu po LAN kabelu jdou kódy , v prohlížeči po zadání IP adresy ho také vidím , ale nemohu se k němu připojit přes FTP. Neporadí někdo v čem by mohl být problém? Nemohu teď nahrát např. nový setting. Díky.

keramik
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DM800 po výměně routeru

Že by dostal od routeru jinou IP než jsi zvyklý ;)

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

me se libi ta veta "mne do dreamboxu po LAN kabelu jdou kódy", je to legracne podano
jinak problem s FTP bude pravdepodobne nekde ve firewallu routeru a ne na dreamboxu, to se da snadno overit propojenim DM a PC pres switch, nastavit IP ve stejnem rozsahu a zkusit FTP

drhans
Registrace: 12/2009

Niečo robíš špatne,buď máš špatne nakonfigurovaný router,alebo máš v DM-zablokovanú starú IP adresu/DHCP/máš vypnuté,alebo nevieš čo a ako?Niekedy sa nedá dostať do STB,kvôli Firewall bráne,treba ju na čas vypnúť,skús.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

IP bude správná. Počítač ho vidí a programy hrajou stejně jako dřív (ty které by při špatném připojení určitě nefungovali). I jsem zkusil nastavit pro Dream pevnou IP adresu a je to stejný. Dreamedit i DCC se k němu nepřipojí a nelze tedy měnit soubory nebo setting. Zkusím po víkendu ten firewall , a prozkoumat nastavení asusu RT-N53 . Pak dám vědět , kde byl problém. Zatím díky za nakopnutí.

keramik
Registrace: 1/2007

ted nevim presně ale tuším když v nastavení sítě dáš restart sítě bez dhcp tak ti to vygeneruje ip adresu a když ji zadas do dcc dreameditu nebo webrozhraní tak musí s dreamem komunikovat kdyby čert na koze jel :))

Multifokus + motor

czRossi
Registrace: 7/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra