Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

DO - reakce druhého přístroje

Kolegové mám vedle sebe dva HD DVB-T STB : Evolve Galaxy a ECG DVT 1350. DO jsou tvarem stejná, ale ovl. tlač. jinak rozmístěna, no reaguje to na sebe vzájemě a to je nežádoucí. Jak DO a STB přeladit a tomu zamezit ? R^

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DO - reakce druhého přístroje

Tieto ovládače nejde preladiť,je to dané o výroby,majú pevnú frekvenciu.Jedine pomôže oddialiť ich od seba,aspoň na 1 meter minimálne.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

jedno stb od jiného výrobce,dvě stejná vedle sebe je pěkná kravina,promiň kolego

marakesh
Registrace: 11/2013

marakesh

Čteš asi ruské knížky, jinak to co píšu o DO, to zde není po prvé !!! Ti to """ SPECIÁLNĚ VYVOSLÍM """ : 1. STB HD DVB-T je Evolve Galaxy a (2.)druhé STB je HD DVB-T ECG DVT 1350. Si po sobě přečti co jsi napsal. :))) R^ :)))

CES

dobře,nejsi kolega,dvě STB na která fungují dvě DO navzájem,nepatří do jedné místnosti a můžeš blbnout a přelaďovat až do halelujah

marakesh

marakesh

Nepiš bláboly !! To se nikdy nestalo u VIP el. firem jako je ORIGO : Sharp, Philips, Sony, Panasonic, ... ., že DO na vzájem reagovali na el. ex. komponenty vedle sebe !! To po-ku-rvi-li výrobci: v Chině a Korea. Jo u Sat-recv. je to jen výjmečně. Jinak mi teda odborně poraď - JSI-LI tak odborník, jak to poznáš, když to kupuješ ? ? ? A končím na Tvoje přib. reakce. R^ :)

CES

proč tak vztekle reaguješ?,chápu je to k vzteku,nicméně ti poradím,ač si to ode mě nezasloužíš,každému se to může stát,při nákupu nového přístroje,že se mu budou ovlivňovat DO,to není tvoje chyba,nicméně to musíš řešit sám,nejlevnější varianta je ,zmíněný produkt vrátit,nebo prodat,nebo se ho jinak zbavit,to už nechám na tobě,třeba ho využiješ jinde,někde na chatě,nebo v garáži,nebo v jiné místnosti,poté zakoupit jiný a už v prodejně se modlit až domů,aby to bylo ono,a trošku slušnosti v reakcích by neškodilo,já na tebe chlebem a ty kamenem,neadekvátní

marakesh

@CES

Nemaš pravdu, nelej napriklad do Optica 950HD , alternatívny SW od Agrusa VIP a uvidiš prekvapko, totiž to v menu Remote control, máš Dialkové 2 a vieš si vybrať 1, 2, 1-2 a od čoho mysliš že to 2 dialkove bude.

Takže ANO JE TO MOZNE. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

mar.

Si jich koupím třeba 35.kusu od jiných výrobců, tak až to bude OK, jak chci - mám na to manny. A finito. R^ :) :)))

CES

je to tak 1:1000,tak do toho a vezmi si do krámu všechny DO, co máš doma,jestli ti budou něco dělat s tvým novým favoritem,aby ses nevztekal doma a tady ,je to škoda

marakesh

PISKOT153

Jo a dík, jsem si to DO dost na netu prohlížel a nakonec to nedopadlo. Jinak pro info, to ECG líp drží HD stanice - citlivější tuner a po USB záznam sežere skoro všechno, a obraz po scart a HDMI je OK kvalitní, ale je tam trochu jinak grafika MENU. R^ R^ .

CES

Jo, když si výrobci neohlídaj navzájem rozdílné dálky, tak Ti nezbývá než se poohlédnout po seriozním výrobci jak už psal PISTOK153.
U Edisionů Argus (VIP, VIP2,VIP3, Mini, Piccollo, Highspeed,...) nejenže jsem se nesetkal s tím, že by se s nějakým jiným přijímačem bil, ale můžeš mít klidně na sobě stejné výše jmenované dva přijímače a v menu přijímače si přepneš u jednoho na 1 a u druhého na 2 a pak na dálce přepneš jen volbu 1 svítí červeně a ovládáš 1. sat a po přepnutí na 2 svítí zeleně a ovládáš 2. sat.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra