Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CA modul, tv Sony, Skylink ICE

Model tv KDL-5OW805B s modulem Neotion CI plus problém, karta ICE. Nerozumí si se SW televize-při přepnutíne terr. a zpět na sat. začne hlásit zvolený program není dostupný a z tohoto stavu se nedostane jinak než vytažením zdroje -nejdou ani pozemní ! Fialový Mascom CW, který funguje v modelu KDL-40R455 zde nejde. Máte někdo zkušenost co by vyhovělo ?

valsora
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CA modul, tv Sony, Skylink ICE

Modul Neotion Skylink je taky Mascom Irdeto - ZAHODIT, kupte SMIT CI/CI+. R^

CES
Registrace: 4/2007

Doplnění

SMIT CI/CI+ IRDETO. R^

CES

valsora-copak ti doporučil prodejce TV?

marakesh
Registrace: 11/2013

aby si koupil modul to mu doporučil

pussycat
Registrace: 8/2009

CA modul,tv sony

Mám 52NX805 několik roku jela bez problemu s modulem TechniCAM i s kartou výměna po přelaďování a dalším šachování šitlinku podobné problemy, odkodovana jen polovina programu apod. při dotazu na typ modulu se výrobce odkazoval na šitlink a obráceně neporadil ani jeden.Nyní mám modul SMIT jede s kartou NEX zatím jede bez problému.než stím začnou zas J...t.Základní karta blbne na prima love a některé programy neodkoduje tak je ve starém přijimači tam bez problemu.

rychling
Registrace: 2/2009

v sony 50w805a, 50w805b, i v 50w685 v kombinaci se skylink ice mám vyzkoušeno a za funkční považuji Technisat TechniCrypt IRDETO CI+ ... po několika měsících absolutně bez potíží s načítáním dat do karty, rozkódování všech programů atp.

lastopia
Registrace: 7/2009

pussycat-zrovna sony má sqvělou podporu přes telefon,já jsem moc spokojen,ne jen u TV,ale i kamery,střihové programy a vše výborně řeší a pomohou,jo stojí to prachy za telefonát,to jo,tady to prsknout je je lacinější

marakesh

Výpoveď zo Sky linku a odídu problémy. Ďalšie čakajú od 1.1.2015, zdraženie o 20%,

masto
Registrace: 9/2006

RE CES,lastopia, marakesh

Poděkování všem za konstruktivní řešení ! Zítra se dostanu k dalším modulům. Podám zprávu jak se budou chovat. S podporou od Sony jsem si nedělal po zkušenostech s LG ( od února se po změnách Skylinku odmlčely HD programy a LG od toho dávalo ruce pryč, vyřešila to výměna modulů) příliš velké naděje. Překvapen jsem byl přístupem podpory Sony, nový Firmware zaslán i doporučeny některé CAM.

valsora

valsora-no vidíš,i ty naše kecy mohou tazatele dovést k výsledku,sony celkem nesnáším,ale podpora je super,měl jsem problém se střihovým programem kamery,za boha nešlo soubory AVCHD spojit žádným programem,asi pětiminutový telefonát to vyřešil,pochvala

marakesh

Problém vyřešen !

Dostal se mi do rukou CAM Smit Irdeto CI+ (fialový potisk), problémy ustaly ! Přepnutí na různé programy do 4 sec. naběhne obraz. Doporučil CES i Sony. Díky za podporu, nabídnuta mi byla i nová verze FW, ta však řeší jiné, podružné problémy.
Poděkování všem !

valsora

valsora

Pokud má ten modul Smit Irdeto "" CI+ "" na zadní etiketě jeden EAN kód je CI+, pokud má dva EAN kódy je CI/CI+. Tak přeji OK fungování. R^ :)

CES

CES.........

dobré info,díky R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra