![]() |
|
Vymazávání již naladěných TV programů u TV LGKoupil jsem si LG TV 65 UB 950 V - orientace v menu vpořádku, jen nemohu najít nebo se dopracovat do místa kde mohu vymazat již naladěný TV program, v menu, které je katastrofální o tom zmínka není, v pomůckách naznačují dráhu, kde se k tomu dopracovat, ale v nastavení to nějak nejde, je to má první TV LG jsem spokojen, ale s tím mám problém, myslím si, že u jiných typů LG TV to snad bude obdobné, děkuji za pomoc, Standa :(( |
talahasse
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
Odstranění zbytečných kanálůNevím jak u LG,ale u některých Tv se satem to není možné,jen s kanál editorem přes PC.Mám takové Tv 3.U 2-Sharp a Čahong to vymažu bez problému,u 1 Sharp sázím tyto kanály na pozici 5000 a více.Už nikdy více Tv/sat |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Vymazávání již naladěných TV programů u TV...Muzes dat jen preskocit, ale stejne tam jakoby bude. Nebo pockej, ony se ti casem smazou samy :D::D:D:D:D::D |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Vymazávání již naladěných TV programů u TV...Restartem TV na tovární nastavení - na 100% a hotovo. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
žadný smajlík RE: Vymazávání již naladěných TV proA to do ČISTA a DO MRTĚ |
korkoran
![]() |
|
RE: Vymazávání již naladěných TV programů u TV...Odpověď na dotaz o vymazání programů z hot linky LGDakujeme, ze ste sa obratili na zakaznicku linku LG Electronics Zial, z nasich TV nie je zatial mozne mazat programy, je mozne ich vsak presunut do zlozky oblubene, kde si pridate do zlozky, ktoru oznacite ako "neziaduce" a predmetne programy sa vam nebudu zobrazovat ani v chanel liste. Toto je zatial jedina moznost, uz vsak pracujeme na SW, ktory umozni predmetnu volbu O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Vymazávání již naladěných TV programů u TV...Jj goldstar pacuje....... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
talahasseNež bude onen sw na světě, tak to zatím můžeš udělat v PC za pomocí ChanSort. Stačí si naladěné programy hodit na flashku a poté je otevřít ve zmíněném programu.Je třeba se , ale dostat do skrytého menu TV. Dlouhým přidržením tlačítka setting(dokud se neobjeví horní stavový řádek)pak vyťukat 1105, potvrdit OK. Vyjede ti menu, kde klikneš na USBcloning a pak dáš příkaz send USB. ;) Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Vymazávání již naladěných TV programů u TV...Z vlastni zkusenosti, priste az si budes kupovat TV, nekupuj LG, obraz mizerny, podpora na hov..VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
Vymazávání již naladěných TV programů u TV LGMyslim ze je to uplne jedno jaka je to tv jestli dvbt nebo se satelitnim tunerem ale tohle zatim jeste soudruzi nevyresily.U vetsiny tv na nasem trhu jdou naskenovane kanaly pouze presouvat do oblibenych skupin nebo ocislovat a tim posunout nechtene na konec takze zrejme tady odpoved asi nenajdes.Takze jedinou cestou pro tebe bude asi presun do oblibene skupiny kterou si vytvoris a prejmenujes a tam si udelas poradi podle tveho gusta.Hodne stesti R^ |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: Vymazávání již naladěných TV programů u TV...Co sa obrazu tyka tot je podstatne.Neviem do akej miery to v tomto momente plati.Real Refresh Rate Samsung Clear Motion Rate LG Motion Clarity Index Sony MotionFlow Panasonic Backlight Scan Toshiba Active Motion Rate Philips Perfect Motion Rate 50 Hz 50 100 50 100 100 200 100 50 100 200 100 200 100 Hz 200 400 600 200 400 700 400 600 1000 400 800 400 800 200 Hz 700 800 1000 800 1000 800 1800 3600 1200 Panel Refresh Rate Conversion for 2014 Models for 50Hz Countries (Rest of the world) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Vymazávání již naladěných TV programů u TV...Sorry text do domrvilo.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Vymazávání již naladěných TV programů u TV...Sam mam Samsung TV se satelitnim tunerem a je potesujici videt, ze trideni programu maji jinde udelane jeste hure. :) U Samsungu sice mazat lze, ale setridit seznam tak aby to slo za sebou tak, jak clovek chce, je prace na nekolik dni. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
MikekJaká pak práce na několik dní? PC má dnes každý a každá současná telka má USB. Setřídím v PC a přes USB natáhnu zpět do telky. Práce na půl hoďky.;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Vymazávání již naladěných TV programů u TV...Hlavni je, ze je uz konecne u Samsung televizoru vyreseno alespoň to klasicke serazovani a mazani u satelitních a kabelovych tuneru. Predtim to byla katastrofa. To vymyslil blbec. U Dvb-t se to dalo ještě prekousnout, ale stejne pokud se doladila nova stanice rucne z určitého kanalu, tak se to zase trochu rozhazelo. :))) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 661 |
![]() |
|
wladysA co v tom Pc mám mít,jsem z toho taky jelen,můžeš trochu jednodušejc poradit dík |
korkoran
![]() |
|
kapitaneasi toto myslel...http://sourceforge.net/p/chansort/wiki/Transferring%20your%20LG%20TV%27s%20channel%20list/ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
LiguerkoAsi sem měl přidat ještě jedno slovíčko,vono to mám Sharpa 632,zato v 732 to je jak V Goldenech,to už se Sharp polepšil.A v čahonku zase po přidání 1 jedinýho kanálu se rozhází pořadí jak špéjle.Mám zálohu ne fleši a na druhou jsem nahrál ty špejle a v Pc jsem to chtěl srovnat, a vono nic bez chytrýho programku. |
korkoran
![]() |
|
RE: Vymazávání již naladěných TV programů u TV...Sice nemam tv so sat, a ani nechcem, ale, aky je problem, ze nejdu vymazat programy?V enigme v linuxoch to tiez nejde. Ide to iba v buketoch (oblubenych) a kazdy pouziva iba to. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
kapitanetAk skus toto a napis aj pre ostatnych ci to funguje ja nemam ako odskusathttp://sourceforge.net/projects/sharptveditor/ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
LiguereVono mi to píše,že mám špatný windows,necontacktabilní,mám W8,1 |
korkoran
![]() |
|
skussa stym pohrat ja nemam sharpa, ale mozno niekto napise ....... rezim komp. sa neda nastvait na dany program ako bolo v starsich win verziach?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liguerkoja nejsem zase tak dobrej v kolenou,pro mě tak něco na flesh a nahrát do Tv,to jo.Teď jsem dostal z Aukra satelitek,údajně nebyl úplně v pořádku,nebudu nahlas menovat abych nedostal nandáno(satelita).Fleshku sem nažhavil a von je to malej kouzelník jako GM Wizard class,tak mám něco pro kamarady,co umí ještě míň než já.Ten sharp 632 nechám bejt,je tam ještě cca 9000 pozic na odložení a stejně k němu příjde sat.až dohraje karta za rok a půl. |
korkoran
![]() |
|
pre kasrOspravedlňuje sa talahasee,že sa nedržím témy, ale mám otázku na kasr, prečo neodpovedal na moju otázku vo vlákne https://www.parabola.cz/forum/topic-82886/TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
![]() |