, sekce: DVB-S přijímače |
|
Dotovaný přijímač od SkylinkuMám přijímač Skylink redy - GS 7056HDi.Má to plno výhod atd. - ale jaké to má nevýhody to se neuvádí...Takže tento přijímač může přijímat maximálně 4 satelity.Dále,což mi nejvíce vadí,je že není možné přehrát nahrané pořady v jiném zařízení, než v tom v jakém byly nahrané. Je to nařízeno od Skylinku.Mimochodem já jsem neměl nárok na dotovaný přijímač, přestože jsem dlouholetým zákazníkem Skylinku.Tedˇ bych se chtěl zeptat na to, jestli by někdo věděl jakým způsobem by šlo nahrát do počítače a následně vypálit na DVDčko záznam z flešky, kterou používám jako úložiště programů ze satelitu? Díky ALEX |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 850 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
|
|
RE: Dotovaný přijímač od SkylinkuMusím kolegu pierrpetra podpořit , spotřeb-konzument lid nezná, co to za šunt má , výjma Technisata !!! R^ :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
CES.........díky,já to jinak napsat neumím,abych neurazil (ne)šťastné majitele R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 495 |
|
|
pierrepetrPo vrácení GO Satu jsem pořídil AB CryptoBox 650HD a už jsem šťastný majitel, takže žádný Skylink redy, ale normální přijímač,který jede s mou kartou Skylink.Nevím, podle čeho to posuzuješ jestli to podle tebe taky nebude šrot. Ale to už mně je jedno. Alex |
ALEXCZ
|
|
ALEXCZAB CryptoBox 650HD není šítlingvredy ,o tom jsem jak čteš ,nepsal,i když to taky není žádná hitparáda,zde jsem reagoval pouze na šítlingvredy,posuzuji pouze podle vlastních zkušeností ,na drby z internetu nedám,jen si je někdy ověřuji,prosím zkontroluj,jestli tam není gramatická chyba R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
pierrepetrDobrý,je vidět,že už máš za sebou pár lekcí češtiny...ale dost srandy. Jenom by mne zajímalo,kde získáváš ty vlastní zkušenosti.Máš snad obchod se sat.přijímačema,nebo je kupuješ a do 14ti dní vracíš? Jinak ta čeština je v pořádku,ale nějak mně nesedí to asi cizí slovo "šítlingvredy". Je to asi nějaká složenina ze slov "šitling" a dalšího "vredy". To,nebo ten "vredy" nějak nechápu.Spíš si myslím,že to složené slovo mělo být "šítlinkredy" dle vzoru Skylinkredy.Ještě jsem se chtěl zeptat jakým způsobem jsi získal vlastní zkušenosti s přijímačem AB CryptoBox 650HD? |
ALEXCZ
|
|
ALEXCZabychom tady z toho nedělali to tvoje bahno,reaguji pouze na závěr tvé otázky,už jsem psal ,vše o čem píšu mám pouze z vlastních zkušeností,tedy praxe ,než dám něco zákazníkům,řádně testuji cca měsíc,i ty cryptoboxy,cca 10ks sem v nouzi předal,ale nic moc,asi tě nepotěším,na úrovni arívy,vím,co to umí a spíš neumí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
pierrepetrJasně,s tebou jako s profikem se nemůžu v ničem,co se týče sat.techniky rovnat.Jsem jenom obyčejný amatér = dívač. Stejně,jako mám blbý mobil,se kterým jen telefonuji,stejně tak satelit.přijímač používám jenom na to dívání.Jenom jsem si chtěl vypálit něco,co jsem si nahrál na externí disk, ale na tom šítlinkredy Gosatu to nešlo,tak proto vlastně vzniklo toto vlákno,které se ne mou vinou tak nějak vymklo původnímu tematu.A. |
ALEXCZ
|
|
ALEXCZmě neznáš,já tebe taky ne,tak nemůžeš porovnávat,kdo je amatér a kdo profík,ale to je jedno,jsou kvalitní amatéři,kterým ani profíci nesahají po paty,pokud se to vymklo tématu ne tvojí vinou,tak to neřeš,tady je to běžné denně,měj se,ať to šlape R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
pierrepetrTak ať ti to ve firmě šlape a díky...A. |
ALEXCZ
|
|
ALEXCZdíky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|