Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Jaký televizor k DIGI ?

Poraďte,jaký televizor by byl vhodný k Digi satelitu. Nepotřebuji žádné dělo.Obrazovku tak 80 cm. .

aramis
Registrace: 4/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaký televizor k DIGI ?

Re: V kazdom tv prijimaci je zabudovana suciastka, ktora sa asi po 4 rokoch pokazi,

Boha, už neplácejte blbosti. Vše je o ceně zařízení, do levných šuntů přijdou levné součástky a naopak. O jiném to není!

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kuba

souhlasím,je to přesně naopak,do levných se ty "ku.rví.tk.a" nemontují R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

O:T....

http://sw.gurroa.cz/kurvitka.php
neuvěřitelné R^ :laughing: R^

pierrepetr

Nějak ti uniklo, co to je a čí to jsou stránky. Pěkná ptákovina, ale pobaví.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

kuba

koukni se na jiné stránky,pokud ti tyto vadí,já mám stejné zkušenosti,jako tisíce dalších lidí,taková je doba,drahé neznamená kvalitní R^ :laughing: R^

pierrepetr

NIKDO nikde naschvál kur.ví.tka nemontuje. To je blbost a volovina na entou. Souhlasím ovšem, že vždy drahé nemusí být kvalitní. Ale záměrná montáž k... je prostě volovina. Pokud chceš věřit Hoaxu, je to tvůj problém, ale neblbni s tím ostatní.

kuba

kuba

já jsem s tím tady nezačal,nechci oblbovat veřejnost,mě to jako opraváři vyhovuje,jen ať to kleká hned po záruce,ať se tomu říká jakkoliv,životnost zařízení jde do pr..ele,o řízeném rozpadu plastů netřeba psát,o elytech na nízké napětí,taky ne,o záměrném umístění zdroje k nejteplejšímu místu v přístroji taky ne,atd...nějakej trouba to tak omylem vymyslel,aby byla práce a výroba nového R^ :laughing: R^

pierrepetr

- ,životnost zařízení jde do pr..ele .... s tím souhlasím, důvod je jasný.

- o řízeném rozpadu plastů netřeba psát, .... řízený rozpad plastů je ptákovina, to jen někdo šetřil a drahej stabilizátor do tavného procesu výroby plastů nepřidal.

- elytech na nízké napětí,taky ne, ... elit buď je na dané napětí, nebo není. Pokud nevydrží, je to zase o kvalitě a ceně.

- o záměrném umístění zdroje k nejteplejšímu místu v přístroji ... :laughing: Bez komentáře.

kuba

kuba

my dva to nevyřešíme,tak to je a my se přizpůsobíme,nebo ne,nic v tom nehledej R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra