![]() |
|
samovoľné vypínanie a znovuzapnutie TVMám TV SAMSUNG UE32F6200.Občas sa TV počas vysielania sám vypne a po pár sekundách sa znova zapne.Chcel by som vedieť či je to normálne u tohoto TV alebo to signalizuje nejakú vážnejšiu závadu.Ďakujem. |
ucimsa
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: samovoľné vypínanie a znovuzapnutie TVSkontroluj si napajanie, kabel zastrcka atd. Ak nic je na odchode nieco.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: samovoľné vypínanie a znovuzapnutie TVmne sa to raz stalo : TV som vypol(zo zásuvky) asi na 12hodín - a už bez problému cca 2rok. myslel som , že to bolo vlhkostou v byte (maloval som) |
ivik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: samovoľné vypínanie a znovuzapnutie TVano, stretol som sa s tymto javom, ak bol pripojeny HDD na 2,5 r samsungu 8000 rady, uz sa vypinal. to iste aj pri pouzivani motora. vypina sa. po prerobeni na relatko a 3 LNB uz ok. HDD uz neutiahne. vadny zdroj, ktory uz neutiahne odber 270mA. Rv |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: samovoľné vypínanie a znovuzapnutie TV"signalizuje nejakú vážnejšiu závadu",proto neodkládat,až to klekne,pak to může jít rovnou do sběrňáku,řešit ihned,neprovozovat zařízení se závadou,nic se samo neopraví,jen se někdy závada neprojevuje,ale je tam a čeká |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
naprostýsouhlas,z chřipky se může vyklubat nakonec i zápal plic R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
![]() |