![]() |
|
MTV ROCKS - SkylinkAhojte, zistil som že mi nejde MTV ROCKS. Doposiaľ od spustenia vysielania išiel bez problémov. Zvyšok hudobného balíčku mi ide. Skúšal som program vymazať a naladiť nanovo, ale nepomohlo. Vyskúšal som aj reautorizáciu a tiež bez zmeny. Neporadíte čo s tým?Ďakujem, M TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
jednoducho zmen parametreprijmu na MTV ROCKS/ 19E/ 11739/ V/ 27500/ EMU a bude ti to slapat v pohode.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: MTV ROCKS - Skylinkto mam, ladené na 11739/V/27500 a po zvolení programu to vypisuje "Kódovaný signál"TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
RE: MTV ROCKS - Skylinkty kanály tam jsou 2x, jednou název sdtanice s tečkou a jednou bez tečky, tak zkus ten druhej... |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
ak masspravne keksy, musi to slapat, pretoze keys neboli menene...na troch STB mi to slape v emu bez problemov.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: MTV ROCKS - Skylinkmám naladené to správne MTV (nie to s bodkou). Vyskúšal som vymeniť modul Viaccess RedCAM za SMIT a obraz mi nabehol bez zvuku :( Takže nejaké zmeny robiť predsa len museli. Ináč ďakujem za snahu pomôcť :)Gratulujem celému Skylinku a MTV! V EMU to ide bez problémov ďalej, a cez kartu to nejde, naozaj skvelá zmena hodná každého vynaloženého EUR-a!!! TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
Matrix44Mýlíš se, teď jsem to zkoušel a MTV Rocks běží na kartu bez problémů. Chyba bude asi někde jinde. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
@neuzilja netvrdím že to nejde každému, ale mne to nejde, a išlo to od začiatku bez problémov. Takže som sa snažil dopátrať nejakého riešenia. A keďže ja som žiadne zmeny nerobil, tak môžem predpokladať že oni áno. No a vo výsledku to robí problém mojej kombinácii TV + modul-y.TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
Matrix44Nechaj dlhšie pustené MTV-čko rocks a počkaj! |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
Matrix44Jaky certifikovany prijimac Skylink Ready pouzivas? |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
@atr2009máš pravdu, pomohlo to. To nádherné ticho :) Ale teraz vážne, po 10 min. zapnutia na MTV ROCKS sa neudialo absolútne nič.@koudelka - ako som už písal používam TV + modul. Skylink vredy prijímač mám odložený v skrini, lebo ten komfort prepínania s ovládačom od TV mi nič nenahradí :) TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
RE: MTV ROCKS - SkylinkTak si to užij. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@HiFiOKnačo vôbec reaguješ??? Komu tvoja odpoveď pomohla? Choď si radšej zmeniť status na fasabook "že sa už v noci nepomočuješ" :)TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
RE: MTV ROCKS - SkylinkMatrix44polib mi ..... ! |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
MTV RocksChlapci a što takoje "Skylink" ? Co třeba http://217.113.227.239/mtvrocks/mtvrocks.m3u8 |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
Matrixkdyž to chodí i mě,tak chyba je už jen v tvém modulu |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
JerzyPoraď mi v PM co s tím dál, |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: MTV ROCKS - SkylinkSkylink uz radu let doporucuje pouzivat certifikovane prijimace, takto to delaji vsichni provideri po celem svete. To ze jsou nektere prijimace horsi a jine lepsi je jina vec, tak je to vsude.Kompatibilita modulu s TV neni vzdy jednoduchou zalezitosti. A ze se vysilani meni, no hold meni, stale nove technologii, zabezpeceni atd. S tim je treba se smirit. S tim, ze nejde zvuk jsem se jiz setkal a vim i proc, nicmene vysilani MTV je plne v kompetenci MTV Networks, Skylink/M7 s tim nema nic spolecneho. |
koudelka
![]() |
|
koudelkaskoro by som s tebou mohol súhlasiť.Lenže... Lenže: - kolega, ktoré mu to nejde, má zmluvu o poskytovaní sat vysielania s firmou M7/Skylink - kolega má certifikovaný modul Skylink ready - kolega má riadne zaplatený balíček v ktorom mu nejdú všetky stanice. tak jak k.u.*.v.a že Skylink s tým nič nemá??? Jediné čo urobili že sa vysťahovali odtiaľto aby nikto na nich nemohol a zastrčili (ste) hlavu do piesku. "vždyť vono to nějak dopadne". To ako keď si kúpim za(nevhodné slovo)nú naftu na pumpe označenej Shell, ktorú má prenajatú Fero trefulka, mne sa zadre motor a všetci sú z toho vonku, pretože ropu poskytla firma Naftogaz? Až firma Skylink začne párovať prijímače potom budem s tebou súhlasiť. Kompati(nevhodné slovo)ita TV+modul+karta je samozrejme kapitola sama o sebe a nikdy by som toto riešenie neodporúčal ani nepriateľovi. Komfort jedného ovládača je samozrejme dnes aj u kombinácie "slušný prijímač" + TV-a la monitor. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: MTV ROCKS - SkylinkHmm ... bohuzel nemas pravdu. Poskytovatel vysilani garantuje vsechny svoje programy POUZE a jen na certifikovanych prijimacich. U modulu je to tak, ze tam zalezi na kompatibilite s danym zarizenim. Kdyz si koupis modul od Digi, taky ti nepojede ve vsech zarizenich.Proto mnoho poskytovatelu ani zadne moduly nenabizi tak jako tomu do nedavna bylo u Digi, Magio treba zadne moduly nechce atd. S parovanim to nema nic spolecneho, rusky Trikolor neparuje sve karty a nabizi moduly velmi opatrne s upozornenim, ze ne vsude to funguje. Francozsky TNTSAT karty taky neparuje a pro jistotu modul neexistuje. Zakup si certifikovany prijimac CanalSat Ready a je to. Rakouska ORF vydala dokonce seznam zarizeni, kde lze urcite druhy modulu pouzit. A takovych prikladu lze uvest velmi mnoho. Proste zadny operator nebude nikdy chtit nest odpovednost za to, ze nekdo v TV zdrbal CI/CI+ sbernici. |
koudelka
![]() |
|
to: jerzyjerzy tvoje stream linky sú brutálne dobré, len dosť sekajú... napriek tomu, nenájdeš mi tam niečo na anglicky hovorené filmy s anglickými titulkami? |
medecal64
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 611 Galerie: medecal64 |
![]() |
|
koudelkaano, technicky máš určite pravdu.1/ Uveď prosím, kde v ktorých VOP uvádza SkyLink, že garantuje funkčnosť len v certifikovaných prijímačoch 2/ Skylink priamo na stránkach uvádza certifikované moduly, čím vlastne priamo zavádza zákazníkov. Nikde totiž nie je upozornenie (nenašiel som), že certifikácia znamená funkčnosť karta-modul ale nie karta-modul-TV/STB s CI slotom. Pokiaľ má skylink pochybnosti o funkčnosti kariet mimo certifikované prijímače, má zrušiť takýto príjem - viď tebou spomínané Magio, DigiTV na slovensku a pod. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
To:medecal64Bohužel,filmy to je oblast,která mne absolutně nezajímá. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
![]() |